Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ponad 30 lat boję się że mnie facet zostawi dla młodszej

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się parę miesięcy temu, ja mam już 34 lata wiec młoda nie jestem i ciagle myślę o tym że facet mnie zostawi dla młodszej i przez to jestem bardzo ostrożna i nie chcę się zbytnio angażować aby potem nie cierpieć.

Gość gość
Ile on ma lat?

Gość gość
Tyle co ja

Gość gość
Moze nie bedzie tak zle ja nie szukam nikogo i mysle ze wkrotce bedzie za pozno juz ale nie che mi się juz szukac bo wiem jak to jest nie ma sensu

Gość gość
nie boj zaby, raczej minimalne ryzyko.dla mlodszych z reguly zostawiaja faceci ktorzy poznali kogos za mlodu i ta kobieta po 10-15 latach sie zestarzala, a oni przezywaja druga mlodosc.jakby chcial mlodsza to by sie toba nie interesowal.ale ostrozna badz

Gość gość
Ja bym się nie bała bo facetowi po 30 tce tez trudno znaleźć kobietę, bo kobiety w okolicy trzydziestki sa albo w wieloletnich związkach albo mężatki. Ogolnie rzecz biorąc to ludzie po 30tce mają mniejsze możliwości niż gdy mieli 20+, także wybrzydzać nie mogą wiec jak już spotkają kogos w kim się zakochają i ten ktoś jest wolny to się go trzymają.

Gość gość
Po 30-tce ciężko ułożyć sobie życie i dotyczy to i mężczyzn i kobiety. To wcale nie jest tak że mężczyznom jest łatwiej, przecież 20 latki już ich nie chcą a te kobiety które mają po 26-30 lat są najczęściej zajęte. Nie rozumiem skąd ten stereotyp ze to kobieta ma gorzej po trzydzieste, być może on też sra pod siebie ze strachu gdy pomyśli że mogłabyś go zostawić.

Gość gość
za duzo siedzisz na kafeterii, gdzie wmawia sie kobietom ze 30 latki leca na dwudziestki i nastolatki.byc moze, jak ktos ma w glowie siano, chyba wiecej jest takich co chca kogos w swoim wieku i nie znalezliby wspolnego jezyka z mlodszym pokoleniem.jesli kogos pociaga tylko atrakcyjnosc/mlodosc, tak naprawde szuka przygody i zamierza byc singlem do 50 i byc aktorem grajacym mlodego beztroskiego chlopca.facet po 30 nawet mlodo wygladajacy nie bedzie miec mentalnosci studenta, nie pociagaja go wieczne imprezy ani nie moze juz chlac na umor, rano na zajecia a po poludniu do pracy.ani nie mysli ze podbije swiat

Gość gość
Tutaj faceci po 30 piszą bajki, że mają powodzenie. To nieprawda, oni są najliczniejszą grupą na portalach randkowych, która desperacko szuka kogokolwiek i to oni starają się o jakąkolwiek dziewczynę, absolutnie na odwrót.

Gość gość
Po 30-tce każdemu trudno ułożyć sobie życie, ludzie mają swoje doświadczenia, złe wspomnienia i nie są już tak głupi i naiwni i budują przed sobą mur trudny do rozburzenia. Człowiek w pewnym momencie godzi się na bycie samemu i gdy nagle ktoś się pojawia to często zamiast się cieszyć my wpadamy w panikę.