Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem 28 letnią dziewicą, jestem gruba, mam popsute zęby, jestem brzydka

Polecane posty

Gość gość

kto zechce takiego paskudnego kaszalota jak ja ? kurwa nikt nie stac mnie na dentyste, 3 zęby juz mam wyżarte przez próchnice, 2 zebow juz nie mam, wypadly... jestem gruba, nie mam wykształcenia bo jestem głupia (chociaz niektorzy twierdzą ze inteligentna buhaha to dlaczego z trudem zdałam mature) nie mam ŻADNYCH znajomych, tylko jedną kolezanke ktora mieszka w Warszawie, ona jest podobna do mnie, niezbyt atrakcyjna ale ma dobra prace, twierdzi ze jest fajna , stroi się a wyglada niestety śmiesznie, gruba berta dzidzia piernik , ja chociaz widze jak wygladam i sie nie oszukuje Zaden facet nigdy mnie nie podrywal, mialam konta na portalach randkowych, kilka lat temu chodzilam na randki ale 90% facetow po spotkaniu sie nie odzywalo lub widac bylo ze chcieli kontynuowac znajomosc jako kolega, jeden mi nawet powiedzial ze mu sie nie podobam, a on mi tak, wprost, i ze mozemy zostac znajomymi bo mnie polubil :O

Gość gość
Ech to średnio się ten facet zachował, czemu się nie zepniesz i nie zrobisz czegoś ze sobą? Znajdź jakąś robotę, odkładaj na dentystę, zacznij biegać - to nic nie kosztuje akurat, zdrowszy tryb życia po prostu prowadzić. Nie mam nic do ludzi przy tuszy, ale skoro sama nie czujesz się dobrze ze sobą to zrób coś żeby siebie pokochać, bez samoakceptacji ciężko Ci będzie kogoś znaleźć

Gość gość
to znajdz sobie zainteresowania

Gość gość
na dentystę też lepiej zarób,ja nie jestem brzydki,ale z różnych powodów wesoło w życiu rodzinnym i towarzyskim nie miałem,marzeń o pracy zgodnej z zainteresowaniami też nie spełniłem,ale nauczyłem się odlatywać w swój własny świat,w czasach licealnych jak o życiu towarzyskim mogłem pomarzyć to cały czas rozmyślałem jak fajnie byłoby mieć dziewczynę

Gość gość
ojej, biedne grubasy szukaja pocieszenia na forum :D

Autorko, Wszystko po kolei. Jeśli nie podobasz się sobie to zacznij od zmian. Czujesz się gruba? Zacznij ćwiczyć i dobrze się odżywiać. Masz dostęp do internetu. Nie potrzebujesz milionów aby zmienić swoje ciało. Na portalach typu youtube znajdziesz filmiki z ćwiczeniami, na innfych portalach poszukaj przepisów jak tanio i dietetycznie jeść. Zdrowa dieta nie jest wcale droga. Masz popsute zęby to o nie zadbaj. Zapisz się już dziś do stomatologa - nie masz kasy? Idź na nfz. Nawet jeśli będziesz musiała czekać na swoją kolej, to czas i tak upłynie. Siedząc i jęcząc,że jesteś grubaską z popsutymi zębami nic nie zadziałasz.

Gość lga
Zęby to podstawa , nie masz jak nic odłożyć? Dorobić gdzieś? Jak wyleczysz zęby od razu lepiej się poczujesz Niestety , mimo że przy minimalnej zarabiamy 2 231,29 zł , to dostajemy tylko 1355 zł, a nie możemy wszystkich zębów wyleczyć. Ja jak leczyłam czwórkę i piątkę kanałowo , to musiałam się zapożyczać , bo na NFZ to tylko mogą je wyrwać . Jakbym nie miała skąd pożyczyć kasy, to byłoby po zębach, mimo że odprowadzam składki od kilku lat, nie biorę chorobowych, zasiłków, itp

Gość gość
Glupota to twoj najważniejszy problem

Gość gość
Jestem taka jak ty a mezcxyzni podrywaja mnie codziennie

Gość zmotywowana913
Prawda jest taka,ze powinnaś ruszyć się trochę;) zrób coś dla siebie wiem to z własnego doświadczenia;) byłam otyła nie dbałam o siebie;/ ale zaczęłam przyjmować suplementację ,ograniczyłam podjadanie, jem regularnie 5 posiłków dziennie, wychodzę na rower czy też ćwiczę 30 min an orbitreku w domku;) i tak schudłam 24kg w 3 miesiące jeszcze 16kg przede mną ale idę do celu:) zaczęłam chodzić również do dentysty już prawie wyleczyłam zęby,zakładam za 2 miesiące aparat na zęby,później wybielanie;) i jak już patrzę w lustro to widzę inną dziewczynę;)zaczęłam dbać o siebie;) zakładam ubrania odpowiednia dla mnie;) podkreślam oko;) chodzę do fryzjera;) i co najważniejsze jestem szczuplejsza;) a robię to dla siebie;) bo źle się czułam w tamtym wyglądzie!

Gość gabryelska
wszystko to o czym piszesz jest do naprawy, zeby mozna wyprostowac, schudnac tez mozna, wystarcza cwiczenia i iqgreen na wspomaganie i zrzucisz wszystko co trzeba, a facet sie sam znajdzie bo sie zaczna za toba ogladac;)

Gość gość
nie martw sie znajdziesz jeszcze faceta

Gość gość
Kafe mnie nie zawodzi, mozna sie tu dowartościować.

Gość gość
Nigdy nie jest za późno by zadbać o wygląd.

Gość gość
Weź się nie uzalaj. Ja jestem lekarzem przystojnym dość 28 lat, zarabiam dobrze, mam pasję i nie mam dziewczyny...

Gość gość
Autorka Zuzanna Amelia .

Gość gość
Dziewczyna, która pisala, że jest podobna i ją odgrywają...wybacz, ale kto podrywa? Może jakiś desperat albo zartownis, bo na pewno otyla dziewczyna bez zębów nie jest obiektem westchnień.

Gość gość
Żałosne. Zamiast uzalac się nad sobą nie lepiej coś z sobą zrobić ?

Ja miałem żółte zęby.Odłożyłem sobie trochę kasy i w końcu zrobiłem porządek z zębami.Podobam się sobie i kobietą.Kuracja metodą Dr Martina Schwarza w jednym ze znanych gabinetów.

Gość gość
Heheh kilka stowek? Ja praktycznie nie mam jednej szostki przez blad dentysty i teraz musze bulic co najmniej 3 tys zeby nie byc szczerbata, a co dopiero kilka zebow. chociaz chybaze i tak nie jest najgorzej, bo u 25 letniej dziewczyny zauwazylam brak czworek :o i ona ma faceta.