Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ależ pustak...

Polecane posty

Gość gość

mam depresje.. nic nie poradze na to. mam naprawdę ciężkie przejścia za sobą, które się kumulują od lat i końca piętrzących się problemow nie widać. jestem już na skraju,ostatnio juz nawet nie mam sily sie usmiechac. O moje względy zabiegal chlopak, który po raz ostatni widział mnie na żywo w tamtym roku w styczniu. Potem dlugo nic i od września zaczęliśmy pisać że względu na odległość, skejpowac. Od lutego mój stan jest fatalny i unikalam skypa. w piśmie jeszcze jestem w stanie oszukać. A niestety po głosie i twarzy widać. Miesiac temu przyjechałam do rodziny i spotkaliśmy sie 2 razy, na spotkaniu ok a po nim NAPISAL MI, że on nie lubi smutnych dziewczyn. Nie wiem czy to byla wymowka ale jeszcze gorzej mi sie zrobilo. Nie liczylam na nic oprócz znajomości, NIKOGO źle nie traktuje , co mi szkodzi pogadac nawet jak jestem pelna energii ze zdolowana osoba ? W sumie cieszę się ze tak wyszło ale jakoś mi przykro z drugiej strony.

Gość andzelika1991
Na jakie odpowiedzi liczysz? Nie zadałas zadnego pytania.

Gość gość
Nie wiem . chyba chciałam się wyzalic

Gość żaklina_kicia_9
a ja mam halluksy ktore bolom

Gość 45_Mariolka
Kochana dlaczego masz depresje? Tyle piekna i radosci w okoł, co sie stało w twoim zyciu? Moze modliwa jest jakims rozwiazaniem? Ile masz latek xd?