Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co może być mi z kolanem? Czuje z boku na kości guza który cały czas rośnie.

Polecane posty

Gość gość

Więc tak jak w temacie mam z boku kolana dosyć sporego guza na kości który po trochu cały czas rośnie aktualnie rośnie w dół i obejmuje juz trochę ścięgno, czuje jak mi je napina. Ogólnie te kolano mnie boli jak siedzę i leżę to czasami najczęściej boli jak chodzę a biegać to nie jestem w stanie bo nawet mam takie uczucie jakby miała mi złamać się ta kość na której jest guz. Co to może być?

Gość gość
Też miałam takiego rosnącego na piszczeli i co? Znikł. Powiedziałam do Boga-panie wybaw mnie od zła wszelkiego i konowalstwa rozmaitego. A tak serio. Dostałam skierowanie do chirurga onkologa i stwierdziłam że kto jak kto ale ja się do chorowania nie nadaję. Nawet jeśli juz udałoby się mnie zdiagnozować to kto by za mnie leki łykał, albo jeszcze coś trudniejszego? Jestem niereformowalna. Wystarczy mi skierowanie i już sama się uzdrawiam.

Gość gość
Mozliwe ze obcy ci sie zagniezdzil w kolanie.ale lepsze to niz jakby mial ci wyskoczyc z klaty jak juz dorosnie.lepiej do lekaza isc.

Gość gość
No wiem idę niedługo ale chcę wiedzieć czego się spodziewać co to może być?

Gość gość
Może jakiś guz z boku kolana ci na kości rośnie? No coś w tą deseń, tak to z opisu wygląda.

Gość gość
Nie mam pojeci co to moze byc,ale nie wyglada mi to za dobrze.

Gość gość
No wiem. Mogę mieć jakąś operacje przez to?