Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niski pozim bthgc.

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny. Czy ktoras z was do nosiła ciążę a miała niski poziom bthgc. Dzis 39 dzien. A u nnie dalej blada kreska. Lekarz w czwartek badał krew i beta byla 54. Martwie sie. Bo juz jedno poronilam.

Gość gość
Musiałabyś zbadać jak przyrasta żeby wiedzieć na ile jest niska, zawsze mogła się owulacja przesunąć. Zrób najwyżej dla spokoju jeszcze raz betę i powtórz po 24 godz, bo jednostkowy wynik najwyżej wykluczy albo potwierdzi. No chyba że pierwsza też będzie tak niska, to nie ma co powtarzać... Nie wiesz jaki był powód pierwszego poronienia?

Gość lilijanka
cześć, też jestem po poronieniu, ale jeszcze nie chcemy się starać. powoli chcę dojść do siebie. U mnie przyczyną były wady u dzieciątka... wyszło po badaniu z materiału poronnego. W badaniu miałam zagwarantowaną rozmowę z genetykiem i badanie płci płodu. Starałaś się może o urlop macierzyński?

Gość gość
Beta 54 to bardzo niska. Moja gin mówi, że bety poniżej 100 wogóle nie postrzega jako ciąży.

Gość gość
Przykro mi, ale według mnie nic z tego nie będzie. Beta 50 w 39 dniu cyklu to zdecydowanie za mało. Ja nawet przy biochemicznej miałam wyższą. Przy normalnej ciąży kreska po 2 dniach jest mocniejsza. Jeśli u Ciebie nadal słaba to jednak nie nastawiałabym się na ciążę.

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi