Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość222410

Ile według was najlepiej jest mieć dzieci?

Polecane posty

Gość gość222410

Według mnie to 2 bo jedynak byłby samolubny nie umiał by się dzielić zabawkami mówił że wszystko jest jego i sie z nikim nie podzieli itp a 3 i więcej to tylko pranie prasowanie sprzątanie i zero czasu wolnego dla siebie a 2 dzieci to według mnie jest ideł sama mam 2 córki 8 latkę i 5 latkę starsza córka nie myśli tylko o sobie bo wie że ma młodszą siostrę i z nią też trzeba się pobawić młodsza chętnie dzieli się zabawkami a ja mam w miarę dużo czasu dla siebie :-) a waszym zdaniem jaka jest idealna liczba dzieci?

Gość gość601
Ja mam 3 dzieci i jest mi z tym dobrze to zależy czy odpowiednio zarabiacie i czy wogule chcecie tego kolejnego dziecka :-)

Gość gość
Tyle na ile cię stać, co oczywiście nie oznacza że jeśli byłbym milionerem to miałbym np 100 dzieci:P ale jeśli klepałbym biede, miał słabe warunki mieszkaniowe itp to nie chciałbym ani jednego dziecka, bo szkoda go wtedy na taki los. Patologia ma to jednak w d***e, w domu ważne że sie wódka leje, do gara nie ma co włożyć ale dzieciaka za dzieciakiem robią:o

Gość mama _zosi
Popieram że 2 dzieci :-)

Gość gość
a ja uważam, że więcej jak jedno dziecko to głupota bo to rośnie patologia która nauczona jest od urodzenia walko o swój byt

Gość gość
3-4 żeby naród nie wymarł i nie zalały nas arabusy. Sama mam troje i zastanawiam się nad czwartym. Tylko egoiści mając warunki nie płodzą dzieci.

Gość gość
0 antynatalizm mocno

Gość gość
Dwoje najlepiej.

Gość gość
09.31 sama jesteś patologia, mając jedno dziecko populacja wybiera, za to islamiści płodzą po 10. Róbcie tak dalej, a wasze wychowane jedynki będą uciekać w głąb Rosji przed islamem.

Gość gość
Miało być populacja wymiera i wychuchane jedynaki.

Gość gość
WCALE !!!

Gość gość
to niech surykatki albo jak to sie nazywa, rodzą, niekażda chce byc w ciąży, a są takie co im nie przeszkadza i niech panstwo im płaci, a nie wymusza na osobach ktore sie nie nadaja do robienia dzieci, albo maja inne zajęcia w zyciu, jest tyle rozwiązan.. i juz odczepcie sie od tych kawalerów i panien