Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duży problem

Polecane posty

Gość gość

Witam, Wiec opowiem wam cała sytuacje i według mnie to koniec. Byłam na wakacjach z chłopakiem na 3 dni było super ostani dzien klapa totalna mój chłopak przez cały wyjazd nie mógł znaleść latawca ostani dzien patrzymy jest super cieszymy sie poszliśmy nad morze na plaże zapytałam sie go czy pomoc mu go puścić lecz średnio to tam wychodziło on mi ciagle mowil ze ja to nie tak robie i ze musze tak wiec mowie Ja juz nie wiem jak i ze nie chce i zeby sam sie z tym bawił. Wkurzył sie bo sam nie mógł tego zrobic i nagle mowie do mnie cytuje ja stad spierdalam nie mam ochoty z tobą tu kurwa siedzieć nawet nie moge z tobą jebanego latawca puścić bo ty nie chesz mi pomoc. Ja z nie dowierzaniem jak można za takie cos sie wkurzyć ?! Dobra mowie gdzies to mam nie będę sie tak poniżać wzięłam rzeczy i kieruje sie w stronę samochodu on mowie ze mam czekać na niego tak jakby mi rozkazał doszliśmy do samochodu oczywiście oddzielnie bo poszedł swoją droga. Wsiedliśmy do samochodu mowi ze nie nawiedzi wakacji ze nie chve ze mna jechac w jednym samochodzie ze mam jechac samochodem a ja ze ok bo juz nie miałam silu nic mowic byłam w szoku mowi ze mam mu oddać kase za wożenie dupy i czy wgl chce z nim byc a ja chyba to ja sie powinnam zapytać czy ty chcesz. I ustaliśmy sie to koniec bo ja mowie ze nie mam siły na takie cos. Ale chyba myslalam ze to normalna kłótnia po 2 h ciszy zaczął normalnie ze mna gadac na sam koniec mnie przeprosił. Jeszcze dodam ze na codzień jest oaza spokoju czasami tak mu odwala co robic ? Jakieś rady ? Ja wiem co powinnam zrobic skończyć ale moze cos mi napiszecie wytłumaczycie bo ja jestem nadal w szoku :o jestem z nim 3 lata mamy po 20 lat

Gość gość
Duży problem dwudziestolatki na poziomie trzynastolatki.

Gość gość
Kazał mi wracać autobusem.*

uuuu ja bym mu powiedziała bye,bye poblokowała wszędzie i nie chciała znać. Młody facet, związek krótki (co to jest 3 lata) i takie akcje. Dramat. Szkoda twojej młodości kobieto na takiego faceta.

Gość gość
Opisałaś tylko jedno zajście, ale na podstawie tego śmiem twierdzić, że Twój chłopak jest niezrównoważony emocjonalnie.

Gość gość
No macie racje. Bardzo szybko sie denerwuje napisał ze mnie przeprasza i ze nie jest taki przecież. Ale według mnie to ma problem z emocjami nad którymi kompletnie nie potrafi panować i zachować ich dla siebie lub spokojniej do tego podejść. Przecież strach cokolwiek powiedzieć czasami tak mu cos strzeli... A na codzień jest spokojny nie znam bardziej opanowanej osoby nie moze tez przyjąć krytyki bo sie denerwuje mam na myśli jego zachowanie. A czasami norlamnie sam z siebie żartuje. Ja opadam z sił. Juz nawet nic nie powiedziałam. Bo to nie ma sesnu na sile nie ma co a pozatym nie chce nikogo zmieniać. Jak to sie mowi z niewolnika nie ma pracownika.

Gość gość
Jak tak cie traktuje to nie kocha. I skończ go tlumaczyc.. następnym razem ci przyleje..

Gość prawikzewsi
Jak jest słaby w łóżku to go rzuć jak jest dobry to go wykorzystuj tylko do seksu.

Gość gośćd
Nie potrzebuje tego typu odpowiedzi. @prawikzewsi Są Zbędne bez urazy.

Gość gość
Jeszcze dodam że od wczoraj nie mam kontaktu z nim tyle ze napisał ze przeprasza i takie tam. Nie mam jakos ochoty mysle ze to bedzie sie ciągnęło w nieskończoność bo ludzie nie nie zmieniają. Próbuje sie wytłumaczyć i wyobrazic bez niego to mi mega ciężko ale to jedyna opcja jak myślicie ?

Gość prawikzewsi
Czuję się urażony. Niedawno była tu dziewczyna która pisała że czasami ma ochotę zabić swojego ale jest cudowny w łóżku i tak to się ciągnie. Twój facet może mieć jakiś problem i się na tobie wyżywa. Dziewczyna może się tak fochać ale facet powinien odpowiedzieć wprost o co chodzi.

Gość gość
Hmm... To dziwne zeby byc w związku dla seksu... I ze ma ochotę go zabić ?! Chore. Nikt o zdrowych zmysłach tak nie mowi :D Fakt ja nie mam ochoty na fochy kiedys tak ale doszłam do wniosku ze to bez sesnu. I tego sie trzymam dalej. Mysle ze on akurat nie ma za co sie gniewać... I określił swój powód o ten latawiec ze nie chciałam mu pomoc ( idiotycznie to brzmi) aż wstyd pisać.

Gość gość
W cały wyjazd było super. Nawet nie spodziewałam sie sie ze o takie cos sie wkurzy.

Gość prawikzewsi
Niektórzy tak mają że okazują uczucia przez wspólne robienie czegoś i częściej to dotyczy mężczyzn. Są różne sposoby okazywania uczuć i każdy ma swój stąd mogą być nieporozumienia. 1. Wyrażenia afirmatywne  2. Dobry czas  3. Podarunki  4. Drobne przysługi  5. Dotyk Zaproponuj mu byście coś razem zrobili. Jest to koncepcja wymyślona przez gary champan poszukaj w google

Gość gość
Ok, ale tak pomysl w druga stronie jak by Cie tak potraktowała dziewczyna za to ze nie chciałeś jej pomoc puszczać latawca bo ci sie nie udawało.

Gość prawikzewsi
Liczy się że ktoś próbuje nie można być chamem.

Gość gość
Ktos próbuje masz na myśli mojego chłopaka ? I Że ja nie moge byc chamem ? Nie rozumiem.

Gość prawikzewsi
To on jest chamem