Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ma robić

Polecane posty

Gość gość

Tylko proszę ludzie nie śmiejcie się z tego bo to nie jest śmieszne. Co ma robić facet który nie może znaleźć dziewczyny nawet na portalu randkowy ?? Nie jestem idiotą nie piszę glupich wiadomości zwasze staram być się orginalny ale praktucznie żadna dziewczyna nie odpisuje. A jeśli jakaś odpisze to w końcu i tak piszę że miło nam się rozmawia ale nie jest zainteresowana raz pisałem z taką jedną przez miesiąc dopiero wtedy się przyznała że mnie lubi dobrze bambusa się dogaduje ale zostańmy przyjaciółmi bo nie jestem w jej typie ale powiedziała że nawewnosi kogoś znajdę bo jestem fajnym chłopakiem ,po tym przestałem z nią pisać on jeszcze pisała do mnie przez 2 tygodnie wiadomości typu. Co się stało? ? Dlaczego nie odpisujesz?? Zrobiłam coś nie tak?? Marcin ????? Jakby nie wiedziała . Problem polega na tym że wszystkie takie są większość nawet nie odpisuje (odpisują tylko jak nie mam foto na avku) a gdy pokażę je na poczadku rozmowy to juże więcej nie odnoszą dkatego zawsze pokazuje gdy złape z dziewczyną dobry kątakt(po kliku godzinach czasem dniach rozmowy ) ale zawsze jest to samo jesteś fajntu chłopakiem i pewnie pododasz się niejednej dziewczynie ale nie jestem zainteresowana szukam kogoś wyjątkowego aby takich jak ty jest pełno. I zawsze to samo nie wiem co robić z dnia na dzień pogadam w coraz głębsze załamanie nerwowe bo boje się że na starość zostanę sam :( Wczoraj nawet pisałem z jedną dziewczyną to gdy po trzech godzinach rozmowy zaproponowałem spotkanie to ona powiedziała (No wiesz teraz zaczyna się szkoła Nie wiem czy znajdę czas) to ja jej odpowiedziałem To wiesz co daj mi swój numer kiedyś zadzwonię i wtedy ustaliny kiedy będziesz miała czas xd. Na co ona się wylądowała i już nie odpisała . Nie wiema co robić jak idę na ulicę czy do kina sklepu czy jakieś kolejek inne miejsce publiczne i widzę jak ludzie chodzą wspólnie trzymają się za ręce całują to aż mi się łza w oku kręci :(( A połowa z tych facetów wygląda w moim mniemniej gożej ode mnie Co mam zrobić gdzie znaleźć dziewczynę która mnie pokocha (co do seksu też chciałbym spróbować jak każdy ale to chyba normalne :(

Gość gość
.widocznie jest jednak z Toba cos nie tak. Moze sie za bardzo spinasz i głupio wtedy jakos gadasz,moze jednak czas cos poprawic w wygladzie. Na pewno jestes mlody i znajdziesz w koncu te drugą połowke.