Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawikzewsi

Dlaczego jestem jakiś niedorobiony, nieudacznik?

Polecane posty

Gość prawikzewsi

Przecież nie jestem z jakiejş patologicznej rodziny owszem wielodzietnej ale nie biednej. Rodzicę mnie kochają odkąd pamiętam chodziliśmy co niedzielę do kościoła ja pod koniec liceum przestałem poza wyjątkami. W zasadzie niczego mi nie brakuje żeby prowadzić normalne szczęśliwe życie i w dodatku mamy okres prosperity w Polsce, pokój od wielu lat. A ja dzisiaj i w wiele innych dni spędzam czas zamknięty w pokoju i rozmyślam o nie wiadomo czym. Nie mam żadnego planu i nie wiem po co się żyje. Niby chciałbym mieć dziewczynę ale jak pomyślę o tym wszystkim co musiałbym wpierw zrobić to wydaje mi się to mało pociągającą perspektywą bo cóż to jest chwila seksu a po paru może parudziesięciu ramach i tak spowszednieje. Miłość, co to jest nie wiem. Skoro nic w tym kierunku nie robię to chyba nie chcę. Nie mam jakiś potrzeb materialnych w stylu markowe ubrania bo nigdzie nie wychodzę, samochód gdzie miałbym jeździć, wycieczki przecież jest tv internet nie. Brak mi męskiej woli zdobywania zasobów i bycia lepszym od innych. A mój brat jest zupełnie inny. Nie jestem zadowolony ze swojego życia.

Gość gość
w 95% przeczytałem o sobie :O ja bym chcial kobiete a nawet kochana żone ale nie mam kasy prawie 3tys. długu u wierzyciela samochód do splaty mi zostało za auto 1000zł lubie jarac zielsko chce splacic ten dlug jak splace auto zarabiam tylko 2500zł pracuje na budowie niedlugo sie zbliza zima to nie bade zarabial nie wiem jak przezyje zime mama mnie używi damy rade ;)

Gość gość
Spróbuj brać testosteron.

Gość gość
yhym jak bym zaczol brac testosteron to by mi palma dopiero /o d j e b y w a ł a/

Gość gość
Gdzież mamy ten czas prosperity w Polsce ? Bo u mnie w okolicach regres jaki był to jest, tylko sklepy duże powstają, a ludzie jak emigrowali tak emigrują.

Gość gość
Niby taki mądry a głupi. Testosteron to normalny hormon i być może masz go za mało, stąd brak tych męskich potrzeb. Można pobudzić produkcję tego hormonu poprzez ćwiczenia fizyczne ale tylko w niewielkim stopniu.

Gość prawikzewsi
Owszem mogę mieć mały testosteron i to by było takie łatwe usprawiedliwienie. Tylko że ludzie którzy go mają mało jakoś lepiej funkcjonują, normalnie. Mógłbym sobie zbadać poziom tylko co powiem rodzicom że po co jadę rano do miasta a potem drugi raz po wyniki. A nie powiem im wprost bo powiędzą że mi odbiło i naczytałem się głupot w necie.