Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem naprawdę przeciętna z wyglądu,ale mam super intelekt,klasę

Polecane posty

Gość gość

Poczucie humoru,specyficzny charakter, dlatego mam powodzenie. A faceci tak samo jak nie lubią szarych myszek z wyglądu tak tez nie lubia pospolitych osobowości

Gość gość
snobka...

Gość gość
Klasy to ty już nie masz po tym wpisie.

Gość gość
A co ja mam powiedzieć. Mam te same zalety plus długie zgrabne nogi, śliczną buzię, seksowny uśmiech i faceci na poziomie sie mnie boją a podbijają ci co lecą na wygląd.

Gość gość Tom
Do gość 18 : 06 Widzisz z facetami na poziomie jest taki problem, że oni wolą proste, ładne i mniej inteligentne dziewczyny niż kobiety atrakcyjne osobowościowo i fizycznie

Gość gość
No właśnie, jestem skazana na samotność mimo że mam niemal pełen zestaw najlepszych cech na rynku. Ach te paradoksy.

Gość Badmen
Cómo hetnie umowie się s Tobą. Jestem fajnym brunetem i chciałbym trochę czułości.

Gość gość Tom
Fajnie zabrzmiało to stwierdzenie z rynkiem ;) ;) ;) To i ja posłużę się przenośnią: Widać większości nie stać na Ciebie ;)

Gość gość
18:06 bo uroda plus intelekt to dla faceta juz za dużo. Oni chcą albo to albo to.

Gość gość
Ja mam przystojnego niezbyt inteligentnego faceta,sama jestem przeciętna, ale inteligenta,wiec uzupelniamy się to raz,a dwa dzieci będą ładne po nim i mądre po mnie. Jak Ty masz najlepsze geny,to co dziecko bedzie miało z faceta?

Zauważam że to nie z kobietami coś jest nie tak w kwestii intelektu ale z mężczyznami. Jak mężczyzna może wymagać aby kobieta była na jego poziomie inteligencji to znaczy że sam ma od niej niższy poziom. Mężczyzna z intelektem wie że dziewczyna/kobieta nie powinna być na jego poziomie tylko na niższym właśnie i powinien to akceptować a nie pieprzyć hasła "Ale pusta" itp

Gość Badmen
Ja chcę jednego, ostrego rypanka, biorę laske za włosy i daję klapsy w dupsko. Ponadto daję jej dużo kasy i czas na przemyślenia.

Gość gość
No właśnie. Trudno, nie zamierzam się ani oszpecić ani ogłupić. Mogę być sama :-)

Gość Badmen
Slowianin jak na paranoika to masz przemyślane wypowiedzi. Nie plosz mi gołąbki.

Gość gość Tom
Pewnie szpecić się nie wolno, ani poprawiać na siłę też nie. Swoją drogą trochę szkoda, że niektórzy przedstawiciele mojej płci zapominają co oznacza słowo kobieta. No ale za to czasami ja na tym zyskuję ;) Trochę szkoda, że będziesz sama, ale jeśli masz być z kims na siłę to lepiej być samemu. Za to jedno co możesz zrobić to iść przez życie z podniesioną głową. Zresztą autorka także.

Gość Badmen
Jeśli masz fajne dupsko, długie nogi, ładny ryjek, napisz do mnie.

Gość gość
Dzięki, pozdrawiam - Za ładna dla inteligentnego. Za mądra dla przystojnego.

Gość Badmen
Ble. Trudno, Twoja j****a strata.

Gość gość
Ha. Jakoś nie żałuję.

Gość gość Tom
Świat niestety pełny jest paradoksów. Może dla tego czasami staje się on zbyt chaotyczny. Życzę nam by czasami i ten świat uśmiechnął się szeroko do nas. Nie z przymusu, ale ze zwykłej życzliwości ;)

Gość gość
Możesz sobie wykonać u dra Kosowskiego zabieg botoks.

Gość gość
Prowokacja jakiejś debilki, które nie ma ani charakteru, ani osobowości, ani klasy.

Gość gość
Od dawna wiadomo że : - jak ktoś ma super intelekt to siedzi na wybitnym forum kafeterii - no i oczywiście starymi pannami zostają te najlepsze, najmadrzejsze, najfajniejsze, najładniejsze ;)

Gość gość
Jasne, bo każda kobieta czepia się pierwszego z brzegu chetnego zeby tylko nie zostać starą panną . Różne rzeczy mogą prowadzić do samotności, nie ciesz sie tak bo nie wiadomo co tobie zycie przyniesie złego.

Gość gość
Wyjść za mąż za wszelką cenę, za byle kogo i jak najszybciej, chcą właśnie te zakompleksione, głupie i brzydkie.

Gość prawictwo pospolite 152
dla mnie idealna kobieta to Marta Żmuda Trzebiatowska ma wszystko co powinna mieć kobieta

Gość gość
- jak ktoś ma super intelekt to siedzi na wybitnym forum kafeterii x Ja tu weszłam niedawno a ty tu siedzisz od rana i pewnie całą noc.

Gość prawictwo pospolite 152
Podoba mi się również rihanna

Gość gość
No przecież wiesz najlepiej. W końcu super intelekt. A co do tego ze głupie dziewczyny łapią pierwszego lepszego z brzegu. Jak ktoś jest fajny i ładny to nie moze się opedzic od adoratorow od najmłodszych lat. I na pewno w tej masie chętnych znajdzie się ktoś interesujący. No chyba ze jednak tych chętnych nie było tak wielu, no ale wiadomo nie poznali sie;).

Gość gość
Wyjść za mąż za wszelką cenę, za byle kogo i jak najszybciej, chcą właśnie te zakompleksione, głupie i brzydkie. x No pewnie, bo jak są głupie i brzydkie, to muszą łapać pierwszego z brzegu i zostawać kurami domowymi.