Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciąży i mamy psa, wielkiego , groźnego poradźcie

Polecane posty

Gość gość

Uśpić czy oddać?

Gość gość
do rozwiązania zostało 2 tyg.

Gość gość
Po co usypiac zdrowego psa,lepjej oddac komus lub do schroniska

Gość gość
Po co oddawać? Duży pies to idealna niańka. Ja mam amstaffa i nikt tak cudownie się nie zajmuje moim synem, jak mój pies morderca.

Gość gość
a moze trzeba bylo wczesniej o tym myslec, a nie brac psa a jak jest problem to najlepiej uśpić. Co to zwierze jest temu winne? Jak tak można, to zywa istota. Moze dziecko uśpij albo oddaj ? ;/

Gość gość
19:39 dobre prowo, niestety od takich kretynów się roi a później płaczą po uwagach i interwencjach że ich pupilek odgryzł małej dżesice obydwie nóżki i co teraz

Gość Badmen
A czego się boisz? Jeśli to dziecko twego męża to nic Ci nie grozi ze strony psa. Jeśli jednak to nie jest dziecko twego męża to masz powody do obaw ze strony psa mordercy.

Gość gość
Haha dobre. Ja bym nie ryzykowała i oddała psa. Jak jest rasowy, to pewnie znajdzie nowy dom, choć ja bym w życiu nie wzięła psa groźnej rasy już dorosłego, tylko szczeniaka, ale wariatów na tym świecie nie brakuje haha.

Gość gość
nie ma groźnych psów, ludzie uczą je agresywnych zachowań, szkolą i wzmacniają agresję, a potem ktoś pada ofiarą głupoty. U nas w rodzinie od wielu lat są rottweilery, pitbulle, dog argentyński, tosa inu i żadne psisko nigdy nikogo nawet nie próbowało ugryźć, ani nie uszkodziło kota. Natomiast husky i owczarki niemieckie nie są na liście agresywnych, a próbowały już kota zjeść i zaatakować dzieci, ale mąż kuzynki na to nie pozwala. Agresywny pies to jest nieszczęście, próbować oduczyć, jak się nie da to musi zniknąć z powierzchni ziemi

Gość gość
Jak chcesz żeby pogryzł lub zagryzł dziecko to zostaw. Kto jest dla Ciebie ważniejszy ???

Gość gość
zwierzę atakuje gdy się je drażni. takie małe dziecko nie może tego zrobić. Psa możecie zatrzymać. Ale jak nie chcecie ryzykować to go oddajcie. Pies to również członek rodziny więc nie można go mordować. A czy zatrzymać czy oddać - Najlepiej pilnuj dzieciaka i obserwuj jak pies się do niego odnosi.

Gość gość
polecam zastrzelić psa, najlepiej z broni czarnoprochowej kaliber 13mm

Gość gość
Sam się zastrzel morderco.

Gość gość
Najlepiej dziecko oddac lub uspic. Pies nie jest niczemu winny.

Gość gość
Jak uśpisz albo wyrzucisz psa,to karma to ciebie wróci i urodzisz upośledzone dziecko.