Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie! Jaka długość włosów i kolor?

Polecane posty

Gość gość

Jakie was najbardziej jarają? Proste/ kręcone? Dlugie/ krótkie? Mniej więcej dokąd? Jaki kolor? Jaka grzywka, a może jej brak? Ja mam długie, po talie, proste, średni blond, nie mam grzywki.

Gość gość
jeśli kruczoczarne to długie a blondi krótsze takie z kitką sterczącą sobie

Gość gość
mnie najbardziej długie ciemne, lekko krecone z delikatną grzywką - taka laska to może mmniec nawet lekką nadwage i będzie dal mnie sexi

Gość gość
Dlugie czarne proste,za takimi sie oglądam

Gość gość
Ja mam kobietę Z ciemnymi do pasa i na takie patrzę gdy wychodzę z domu

Gość gość
ja mam dlugie, ciemne blond wlosy podchodzace pod rudy, falujace i chyba pofarbuje je sobie na ciemny braz :P mysle, ze facetom podobaja sie brunetki co myslicie

Gość gość
Obojętny kolor,byleby nie kręcone. ..

Podobaja się blondynki,rude,brunetki.Zalezy jaki facet ma gust.Przeciez nie chodzi tak naprawde o kolor,ale o długość.I o to by były lsniące i zadbane.Mało któremu podobaja sie krótkie czy tez zaniedbane z odrostami pokryte toną lakieru a fuj

Gość gość
nie farbuj takich włosów, masz cudowne włosy, ja mam ciemny brąz a właśnie bardzo podobają mi się takie blondy wpadające w rudy..w ogóle i blond i rudy, brąz zdaje mi się pospolity choć ja mam ładny więc nie będę niszczyć włosów farbowaniem i Tobie też tego nie radzę, nie warto doceń to co masz bo naprawdę niejedna marzy o takich włosach :)

Gość gość
coś w tym jest, bo gdy miałam długie czarne to miałam naprawdę duże powodzenie, nawet na ulicy mnie zaczepiali :D a teraz mam blond (ciemny u góry a jasny na dole) i znaczny spadek powodzenia ;) dodam, że oprócz włosów nie zmieniło się nic, czyli waga, itp.

Gość gość
Haha, ale głupoty :D Ja jestem blondynką jasną (ale nie platynową, taki naturalny kolor) i bardzo dużo facetów się za mną ogląda, co najmniej kilku dziennie i to przystojni. Jak miałam brązowe włosy nikt się za mną nie oglądał. Mam też koleżankę która ma czarne włosy prawie do pasa i nikt się za nią nie ogląda.

Gość gość
Tępe d**y! Umiecie czytać? ??? Pytanie było do nas! A ja spotykam się z brunetka

Gość gość
Każdy lubi co innego,nie wiem czy jest reguła. ..mnie kręcą czarne dlugie z grzywką

Gość gość
Prawie teraz nie spotykane. Dłuuuuugie, gęste, raczej ciemne. Leżę, jej twarz nade mną, lecz prawie jej nie widzę, tylko ocean jej oczu. Jej opadające włosy tworzą ciemny namiot dla naszych twarzy. Choć czuję jej oddech na swoich ustach, to seks jest daleko. Jest wielkie, wielkie wzruszenie.

Gość gość
09. 29 Jesteś lesbijką? Pytam bo brzmisz jak kobietą i hehe ma dodatek opisującą siebie:-D

Gość gość
Nie. Jestem taki, w zasadzie prymitywnym, facetem. Do tego stopnia, że uwielbiam gdy połyka. Ale taki pomerdany jakiś jestem, bo tak ją kocham, że często ją noszę jak dziecko, delikatnie całuję jej rzęsy, proszę o ten namiot z włosów. All in One!

Gość gość
Jaki zakochany, wooow:-D E temacie. Długie, ciemne, proste. To jest to.

Gość gość
Włosy muszą pasowac do koloru oczu, cery, urody. Naturalna jasna blondynka, która zrobi się na czarno oszpeci się, a taka z ciemnymi oczami i lekko śniadą cerą nie może być blondynką. A i tak większość woli dziewczyny ładne i nie ocenia ich po włosach, bo zarówno ta z jasnymi jak i ciemnymi może być ładna.

Gość Turkuć
Podobają mi się blondynki z krótszymi włosami. Brunetki z długimi rozpuszczonymi włosami. Rude jak mają zaplecony warkocz. Szatyki jak mają nieco dłuższe i z falami. Grzywki wogóle mi się nie podobają bo zasłaniają twarz czyli najpiękniejszą cześć kobiety. Do tego stasznie odstaje od reszty włosów i dziwnie to wygląda.

Gość gość
8/10 moich kolegów woli blondynki ;)

Gość gość
Ja jestem blondynką z krótkimi włosami i faceci często mnie podrywają.

Gość gość
Tu autorka. Jak juz pisałam mam proste długie, blond, bez grzywki i mam spore powodzenie.

Gość Najszybszy w mieście
Zawsze miałem szczeście do brunetek jak tak wrócę pamięcią do lat młodości 😴

Gość gość
Haha ale to forum jest żałosne :D tutaj każda pisze, że nie może się odpędzić od adoratorów a w rzeczywistości są 2/10 :D