Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SweetAnitka

Wstydzę się swojej pochwy i piersi :(

Polecane posty

Gość SweetAnitka

Witam. Nazywam się Ania i mam 19 lat. Od pewnego czasu coraz bardziej przejmuję się swoją pochwą i piersiami. Dlaczego? Pochwa ma duże owłosienie, a piersi nie są małe tylko troszeczkę średnie, ale wszystkie dziewczyny z mojej klasy mają większe i jędrne, a ja takie zwykłe tylko trochę mniejsze :( Miesiąc temu spróbowałam sobie wypchać stanik, ale to tylko pogorszyło sytuację :( Dowiedziała się o tym jedn z moich koleżanek i powiedziała to wszystkim dziewczyną, a one się zaczeły śmiać i do dziś mam ksywkę wypychacz :/ A zaczęłam się tym wszystkim przejmować bo ostatnio o mało co nie doszło do seksu między mną, a mym chłopakiem. Nie chcę mu pokazywać mojego owłosionego bobra i małe cycki :/ Co jak mnie rzuci bo nie jestem atrakcyjna? Chodzimy ze sobą rok, zawsze mówi że jestem piękna, ale zmieni zdanie gdy pokażę mu swoją pochwe i tym bardziej piersi ponieważ zawsze gdy on lub ja do niego chodzę wypycham sobie stanik skarpetkami aby jakoś wyglądać. Coraz bardziej zaczynamy się całować z języczkiem, po czym on chce mi rozpiąć koszulkę, ale ja go odpycham bo się boję :/ Raz pokazałam moją pochwe koleżance żeby mi ją jakoś oceniła, a ona powiedziała że jakbym wyszła z operacji plastycznej tylko muszę sobie coś z owlosieniem zrobić, ale przecież ona to moja przyjaciółka i gada tak bo jesteśmy koleżankami :/ A Wy co poradzicie? Co mogę zrobić z moją pochwą? Jak można ją by ogolić żeby nawet 1 włoska nie widać było? A co z piersiami? Zrobię coś?

Gość gość
ja dawniej golilam na lyso i mialam pasek. srom na lyso. ale jak zobaczylam ze azorek ma tyle klakow wkolo chuya to tez nie zamierzam sie meczyc. zostawilam maly trawnik, skoro on takie cos ma to chyba go to kreci. to dla ciebie jamniczku ;)

Gość gość
Miesiąc temu byly wakacja wiec jak bylas w szkole. Provo