Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość098765

Długi kaszel z flegma

Polecane posty

Gość gość098765

Hej, Od ponad miesiąca mam kaszel z odkrztuszaniem flegmy, ma ona kolor jakby szarawy czy brązowawy. Zaczęło sie od przeziebienia, katar, kaszel, najpierw suchy pozniej mokry i tak mi został. Robiłam morfologię i wyszły mi erytrocyty kwasochlonne i zasadochłonne podwyższone. Lekarka mowi ze to od kaszlu, ale skąd ten kaszel ? Dała antybiotyki i inne leki na alergie i na zmniejszenie flegmy. Jakby sie pomniejszył kaszel ale dalej jest. W ciagu dnia najcześciej, po przebudzeniu nie mam. Dodam ze pale papierosy i ostatnio pobolewa z tylu pleców. Rownież miałam stwierdzony refluks. Jeny boje sie ze to rak albo gruźlica. Moze to jakieś nerwobóle bo kiedys miałaś stany nerwicowe i tez leczyłam sie ma to i lubię sobie dużo wkręcać.

Gość gość
A próbowałaś jakiś ziołowych leków na kaszel?Mnie kiedyś męczył z 3 miesiące i też mówili że alergia. Co się okazało to był po przeziębieniowy ktorego poprostu nie doleczyłam. Fajny jest syrop Dicotuss z prawoślazem i miodem. Najgorzej u mnie też było nad ranem no i w nocy ale ten lek można pić nawet o późnych godzinach