Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana dziewczyna78745

Jestem w ciązy? Czy jest to możliwe? CO sie ze mna dzieje?

Polecane posty

Gość zalamana dziewczyna78745

Witam od ponad 2 tygodni spóźnia mi sie okres. Uprawiałam seks ale zawsze z prezerwatywa i stosunek przerywany + tylko w dni niepłodne. Od tygodnia nabrzmiałe piersi, długi czas było sucho, od kilku dni bardzo mało białego śluzu który w ogóle sie nie lepi, od razu wysycha i jest grudkowaty. Dodam ze ostatnie dwa miesiące to obrót o 180 stopni, cięzka praca za granią, stres , potem wakacje w ciepłych krajach itp. Mimo to mam wątpliwości i boje sie że to ciąża bo okres nigdy tak długo sie nie spóźniał. CZy to ciąża? Prosze o opinie.

Gość gość
Skoro nie doszło do wytrysku w pochwie, to napewno nie jesteś w ciąży. Wszystko jest dobrze i niepotrzebnie się denerwujesz :) Jesteś przepracowana i zestresowana. Musisz tylko odpocząć.

Gość zalamana dziewczyna 78745
Strasznie sie boje. Odpoczywam juz 3 dni-ale niestety tylko fizycznie, bo psychika już mi siada. Nigdy okres nie spóźnial sie dłuzej jak tydzien a tu juz ponad 2 tygodnie. Strasznie sie denerwuje. Zawsze uważamy, a tu takie coś...

Gość gość
no to czemu ie zrobisz testu ja rozumiem tyodzien ale nie dwa jak to już moze być 7 tydzien ciązy . A co to za zabezpieczenie stosunek przerywany żadna

Po prostu sie boje. Nie jestem gotowa na dziecko i zyje nadzieja ze lada dzien przyjdzie okres. A zabezpiecznie było: prezerwatywa(nigdy sie nie uszkodzila) + stosunek przerywany+ wg moich obliczen dni niepłodne

Gość gość
no to jest dość zgubne .... no nic ja bym sie przemogła i zrobiła test prędzej czy pózniej albo okres przyjdzie albo nie....nie ominie cie to

A co myślicie o dzieciach z gumek ? Możliwe? Oczywiście mam na myśli nie uszkodzone gumki. Możliwe? Czy ściema i straszenie innych?

Gość gość
Nie zrobisz testu bo się boisz? Rozumiem, że jak nie zrobisz to się nie będziesz bała? Bo ciąży nie będzie bez testu :D I tak się boisz i tak, wiec lepiej chyba wiedzieć na czym stoisz. A skąd wiesz, że nic złego się nie dzieje, skoro okresu brak? Nie rozumiem cię zupełnie. Ale skoro wolisz o tym od tygodnia na forum zamiast iść do gina, to twój wybór..