Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co robić pomóżcie.

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim!!! Sam już nie wiem co mam począć i muszę gdzieś opowiedzieć o sytuacji jaka mnie spotkała... Otóż od ok roku spotykam się z dziewczyną a pół roku temu zamieszkaliśmy razem i planowaliśmy ślub - ona ma 27 lat ja 31. Ona jest filigranową blondynką z lokami o twarzy niewiniątka i nigdy w życiu nie przypuszczałbym jaki numer mi wywinie. Odwiedziła nas jakieś 2 tygodnie jej koleżanka ze studiów i przekazała pozdrowienia od jakiegoś Kevina. Moja, można chyba tak już powiedzieć narzeczona, dość się zmieszała i od razu zaczęła zmieniać temat. Zaciekawiło mnie co to za koleś i popytałem różnych znajomych. I co się okazało - w czasie studiów przez rok byłą na wymianie w GB i tam zamieszkała z facetem - owym Kevinem. I to nie byłby problem, bo każdy ma jakąś przeszłość, gdyby nie to, że gość okazał się być czarnuchem! Kuźwa, pieprzyła się z jakąś czarną małpą! Zaczęła płakać i mówiła, że go kochała itp. no ludzie!! Brudasa??? Spytałem czy mu robiła loda - przytaknęła :/ Jak sobie wyobrażę, że w te słodkie, delikatne usteczka wchodziła jakaś wielka czarna pała a potem łykała te jego szczyny to normalnie rzygać mi się chce!!! gorzej - wyznała mi, że walił ją też w tyłek - kuźwa, jak jakieś zwierzęta normalnie!! Z jakimś zawszonym czarnuchem! Ona płacze ciągle i jęczy, że miała nadzieję na związek z nim itp. a potem to się rozpadło. Że to przeszłość, do której nie chce wracać itp. A ja za każdym razem jak na nią spojrzę to widzę jak jakiś czarnuch wali ją w tyłek :/ albo spuszcza jej się do ust :/ Nie wiem co robić, normalnie brzydzę się jej, że rżnęła się z brudasem, niedobrze mi się robi na myśl o seksie z nią, że przede mną był jakiś smoluch... ale z drugiej strony mamy razem kredyt na mieszkanie i musiałby ja spłacić, chyba, że ona by się wyniosła. Ona ciągle płacze, przeprasza, jęczy, kaja się, naskakuje mi itp. a ja mam ochotę pierwszy raz w życiu przywalić kobiecie :/ dziwce co puściła się z brudasem :/ Co byście mi doradzili? Co robic?

Gość gość
Moim zdaniem nie powinieneś mieć do niej żadnych pretensji i przeprosić ją że byłeś dla niej niemiły. To co robiła, jest normalne i naturalne. Obecnie 99% Polek które wyjeżdżają do Niemiec lub do Wielkiej Brytanii, ma przygody z imigrantami z Afryki lub Bliskiego Wschodu.

Gość gość
żadne prowo! ja na prawdę się miotam i nie wiem co mam robić :/ wszystkie plany szlag trafił bo kobieta, z którą wiązałem przyszłość puściła się z czarnym :/

Gość gość
A u ciebie w domu wszyscy zdrowi?

Gość gość
mi nie przeszkadza to, że się pieprzyła - bez przesady, chodzi o to że dała jakiemuś czarnuchowi!! i w tyłek też, kuźwa! :/

Gość gość
Dla mnie prowo. Z problemami do psychiatry proponuje.

Gość gość
a ty byłbyś zadowolony jakby twoją kandydatkę na żonę wcześniej dymał jakiś murzyn?

Gość gość
Obecnie 99% Polek ma doświadczenia seksualne z przedstawicielami lub przedstawicielkami innych ras. To zupełnie normalne i naturalne. Występuje powszechnie.

Gość gość
Przeszlosc malo istotna.

Gość gość
Facet to jest straszne. Temat do uwagi tvn. Jestes poprostu zwyklym pieprzonym rasista. Do wora z takimi.

Gość gość
Facet jeśli mówisz prawdę to najpierw w pysk zdziel a później wypierdol ją z chaty.Kredyt spłacisz nie panikuj a lasek jest bez liku.Kurwa też bym się brzydził po czarnej świni i to w o***t.Bleeee.Bez jaj kop w d**e plaskacz na ryj i wypad.Nie mówię tego złośliwe ale laski to świnie .Z czarnym cwelem.Rzygam.

Gość gość
też tak to sobie tłumaczyłem, że przeszłość itp... ale jakoś to we mnie siedzi i ciągle przed oczami mam jak się pieprzy z czarnym :/

Gość gość
Polskie k***wki są coraz popularniejsze niestety i łatwe.Wszystkie!Obrzydliwe już bym jej nie tknął zdziry.

Gość Aneta30987
Dobra rada.Niech sobie zrobi test na HIV.80 procent czarnuchów na HiV!

Gość gość
Taaaa. Czarna bys pewnie walil a kobite obwiniasz ze d**y dala czarnemu. Wez zal mi ciebie.

Gość gość
Rasizm przemawia przez was. Wartosci wyniesione z domu rodzinnego.

Gość gość
Wypiertol ją do brudasa I tyle. Najepie jej as sześć bachorów z myślą o zasiłku. A ze słodkiej blondysi zrobi się normalnie krowa.

Gość gość
Zwykla prowokacja a kazdy sie nakreca jak debil. Oj dzieciaki

Gość gość
Sami jak się puszczacie z laskami z innej rasy albo narodowości to jest ok? Dorośnij. Przecież to nie była jakaś tam przygoda na dysce, tylko dziewczyna się zakochała, nie jej wina. Odpuść.

Gość gość
Autor juz ma beke.

Gość gość
Srasizm nie rasizm. Jak polskim krowom podobają się czarne uje to wypieprzać do afryki!!! I żadnej pomocy z zewnątrz. Siedzieć cicho I patrzyć jak hiena hienę posuwa.nam nikt nigdy nie pomagał. Tylko po d***e nas kopali. To dlaczego mamy im pomagać? Bo są czarni. Oni nam zabierają naszą godność bo nasze ździry z chęcią wypinają im dupska!!!! To niech żrą uje swoje g****o na sawannie jak małpy.

Gość gość
Dziecioki

Gość gość
Hahaha..... qrwa jak to brzmi. Zakochała się w mulacie polka as granicą. Beka normalnie. A potem Krzysio Rutkowski ma ręce pełne robots bo nawet majtek na dupę nie wolno jej iść samej sobie kupić.

Gość gość
Rasisci.

Gość gość
To nie jest rasizm, tylko nie każdy chce kobietę po małpie :P

Gość gość
Lepszy czarny niz polak pijak, narkoman ktory zneca sie nad zona i dzieckiem. Nie jestesmy lepsi.

Gość gość
Ta czarnego by zajebac za znecanie a polaka? Pijany byl a tak to dobry chlopak.

Gość gość
Jesteś ******lnięta jak czarnuch jest lepszy od Polaka d*****.

Gość gość
Rozni sie tylko kolorem od ciebie debilu