Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to ja gość od namysłowa takiej muzyki słucham od lat

Polecane posty

Gość gość

to ja gość od namysłowa takiej muzyki słucham od lat

Gość gość
paktofonika

Gość gość
3.1 MB » 03. Paktofonika - Gdyby .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+142) 3.1 MB » Paktofonika-Priorytety.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+100) 4.8 MB » Paktofonika - Nowiny {Magik} .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+81) 3.4 MB » 12 Paktofonika - Jestem Bogiem.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+43) 3.1 MB » PAKTOFONIKA- JA to ja .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+35) 4.6 MB » paktofonika- jestem Bogiem .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+27) 2.9 MB » Paktofonika - Śmietanka .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+25) 885 KB » polish rap - paktofonika - jestem bogiem .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+17) 3.1 MB » Paktofonika - Jestem Bogiem.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+16) 3.1 MB [Według trafienia] Wyniki wyszukiwania na podstawie trafienia frazy » paktofonika - w moich kregach koncert pozegnalny .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (-6) 114 KB » Paktofonika-Dejot rusza czarne puyty .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (-2) 4.0 MB » Paktofonika - Nowiny.mp .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+12) 3.4 MB » Paktofonika Le Sie Zmahauem .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+6) 3.2 MB » PAKTOFONIKA - Gdyby ... .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+3) 3.1 MB » 05-paktofonika-mechaniczna_pomarancza .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+5) 3.2 MB to najlepsze kawałki

Gość gość
114 KB » Paktofonika-Dejot rusza czarne puyty .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (-2) 4.0 MB » Paktofonika - Nowiny.mp .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+12) 3.4 MB » Paktofonika Le Sie Zmahauem .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+6) 3.2 MB » PAKTOFONIKA - Gdyby ... .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+3) 3.1 MB » 05-paktofonika-mechaniczna_pomarancza .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+5) 3.2 MB » 2_liroy feat paktofonika - a gdzie byla policja .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+5) 3.9 MB » 15-paktofonika-jestem_bogiem-a4o .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+8) 3.3 MB » Paktofonika - WC .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+10) 777 KB » Paktofonika - Jestem bogiem (Dj George remix) .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (-2) 2.7 MB

Gość gość
Ras Luta, właściwie Adam Tersa, – polski wokalista i autor tekstów tworzący głównie modern roots, reggae, dancehall oraz hip-hop. Wikipedia Data i miejsce urodzenia: 1982, Kartuzy Albumy: Uratuj siebie, Jeśli słyszysz, Eastwest.FM Zespół muzyczny: EastWest Rockers (od 2004) Wytwórnie płytowe: Prosto, Karrot Kommando Utwory

Gość gość
3.2 MB » Ras Luta - Wstaję rano.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+37) 745 KB » Ras Luta - Jak daleko.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+31) 4.7 MB » Krzysztof Krawczyk feat. Ras Luta - Pół Wieku Człowieku.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+28) 3.1 MB » Hemp Gru - 63 dni chwały feat Juras Ras Luta.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+27) 3.5 MB » Ras Luta - Każdy nowy dzień.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+25) 4.4 MB » Ras Luta - Mala .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+12) 3.2 MB » Natural Dread Killaz ft Ras Luta-Jedna miłość .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+11) 3.1 MB » PMM feat. O.S.T.R., Ras Luta - Za późno na miłość.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+11) 6.4 MB » Ras Luta - Dzięki Bogu.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+11) 4.3 MB [Według trafienia] Wyniki wyszukiwania na podstawie trafienia frazy » Ras luta & Grizzlee - Everyday .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+2) 2.8 MB » dreadsquad- ja wiem(że jutro będzie nowy dzień) (feat. ras luta) .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+2) 2.9 MB » Ras Luta & Grizzlee -Dotknąć ci .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+0) 3.2 MB » Ras Luta ft. Grizzlee - Dotknac Cie .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+0) 3.2 MB » Ras Luta & Grizzlee - Proste słowa .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+5) 3.1 MB » Ras Luta ft Junior Stress - Otwlrz swe oczy .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+5) 3.4 MB » Ras Luta i Grizzlee-Dotknąć Cię .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (-2) 3.2 MB » ras luta ft i grizzlee - dotknac cie .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+0) 3.2 MB

Gość gość
3.2 MB » Wiecej ognia! __ Ras Luta, Grizzlee, Cheeba feat. Junior Stress .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+6) 2.8 MB » 07-Ras Luta & Grizzlee -EWR- _ Dotknac Cie .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+3) 3.2 MB » Ras Luta - Mała .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+1) 3.2 MB » Ras Luta - Dotknac Cie .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+2) 3.2 MB » Grizzlee & Ras Luta - Dotknac Cie .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+1) 3.2 MB » Ras luta & Grizzlee - EVERY DAY .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+2) 2.8 MB Strona: (1) :: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 | Dalej > | >> | Do góry

Gość gość
3.5 MB » Ndk- Rasiści.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+9) 2.8 MB » NDK - Muzyki, światy, piekny.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+6) 4.4 MB » NDK - Nie krztuś sie.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+6) 3.4 MB » NDK - Muzyka.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+5) 5.1 MB » NDK - uwierzyć w Siebie.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+5) 3.4 MB » NDK - Dar.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+5) 2.8 MB » ndk - Biba.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+5) 2.8 MB » NDK - Posłuchaj głosu duszy Everybody love tonight .mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+5) 4.1 MB » NDK - Boom na Babilon (Rodeo).mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+4) 2.6 MB [Według trafienia] Wyniki wyszukiwania na podstawie trafienia frazy » ndk - nielegalna plantacja.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+0) 932 KB » Ndk Salvador-Duby she.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+0) 2.1 MB » Ndk & Salvador-Duby she.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+0) 2.1 MB » NDK - Muzyki światy piekny.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+2) 4.4 MB » NDK - Uwierzyc w siebie.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+2) 3.4 MB » NDK - Blades.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+3) 3.1 MB » ndk - budzisz sie rano (cut).mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+0) 4.0 MB » ndk - budzisz sie rano.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+0) 4.0 MB

Gość gość
Buka, właściwie Mateusz Daniecki, znany również jako Bedoka – polski raper, członek formacji SumaStyli. Prowadzi także solową działalność artystyczną, Wikipedia Data i miejsce urodzenia: 17 grudnia 1988 (27 lat), Gdańsk Zespół muzyczny: Argyle Park (1999 – 2000) Nominacje: Eska Music Awards: Najlepszy hit

Gość gość
Słoń Wokalista Słoń, właściwie Wojciech Zawadzki – polski raper. Działalność artystyczną rozpoczął w pierwszej dekadzie XXI w., jednakże pierwsze próby rapowania podejmował już w okresie szkolnym. W 2006 roku wraz z Shellerinim utworzył projekt WSRH. Wikipedia Data i miejsce urodzenia: 27 listopada 1983 (32 lata), Poznań Wytwórnie płytowe: Valeot Records, Unhuman Familia, Wojciech Zawadzki Shellerini Shellerini właściwie Sebastian Warzecha, znany również jako Sheller i Mały Szelma – polski raper. Członek zespołów WSRH i Projekt Własny Styl. Współtworzy także kolektyw PDG Kartel. Wikipedia Data i miejsce urodzenia: 14 marca 1983 (33 lata), Poznań Albumy: Mam się świetnie, PDG Gawrosz Wytwórnie płytowe: My Music, Szpadyzor Records Utwory

Gość gość
Radikal Guru Artysta muzyczny Miejsce urodzenia: Polska Wytwórnia płytowa: Moonshine Recordings Albumy: Digitalizer Riddim, Subconscious Utwory Dread Commandments 2009 Strong Dub 2008 New Decade 2008 Pokaż ponad 25 więcej

Gość gość
LEPIEJ UWOLNIJ PSA HOMOCWELU !!!

Gość gość
Marshall Bruce „Eminem” Mathers III, lepiej znany pod pseudonimem Eminem oraz jego alter ego Slim Shady – amerykański raper, producent oraz aktor. Wikipedia50 Cent, właściwie Curtis James Jackson III – amerykański raper, aktor i przedsiębiorca. Właściciel firmy produkującej słuchawki SMS Audio. Wikipedia Data i miejsce urodzenia: 6 lipca 1975 (41 lat), Nowy Jork, Nowy Jork, Stany Zjednoczone Wzrost: 1,83 m Muzyka do filmów: 50 Cent: The New Breed Albumy: Get Rich or Die Tryin', Outlaw, The Massacre, więcej Dzieci: Marquise Jackson, Sire Jackson Filmy

Gość gość
Christopher Charles Lloyd, znany jako Lloyd Banks – amerykański raper i członek G-Unit. Wikipedia Data i miejsce urodzenia: 30 kwietnia 1982 (34 lata), New Carrollton, Maryland, Stany Zjednoczone Rodzice: Rosa LLoyd Zespół muzyczny: G-Unit (od 2002) Filmy: Rap Sheet: Hip-Hop and the Cops Utwory Beamer, Benz, or Bentley H.F.M. 2 · 2010 Hands Up Rotten Apple · 2006 I'm So Fly The Hunger for More · 2004 Pokaż ponad 25 więcej Albumy Pokaż ponad 4 więcej The Hunger for More (2004) The Hunger for More 2004 H.F.M. 2 (2010) H.F.M. 2 2010 The Cold Corner 2 (2011) The Cold Corner 2 2011 Rotten Apple (2006) Rotten Apple 2006 The Big Withdraw (2005) The Big Withdraw 2005 Podobne wyszukiwania Pokaż ponad 15 więcej 50 Cent 50 Cent Tony Yayo Tony Yayo Young Buck Young Buck Ca$his Ca$his Eminem Eminem Prześlij opinię Zobacz wyniki dla zapytania Lloyds Bank Lloyds Bank plc – brytyjski bank detaliczny należący do Lloyds Banking Group. Siedziba ... Namysłów - Z Twojej historii wyszukiwania - Użyj dokładnej lokalizacji - Dowiedz się więcej ps doooobrze wiesz że przez większość dnia codziennie mój pies biega luzem ps ja go nigdy nie zapinałem bo nie umiem to jest pies moich rodziców dziadków to oni chcieli psa nie ja ps nikt z mojej rodziny sie nad nim nie znęca i nigdy tego nie robił ps nie pomyslałeś że u mnie w domu jest więcej domowników?

Gość gość
» 13. Buka - 37.mp3 | [Wytnij dzwonek] | [+ Podoba mi się] [- Nie podoba mi się] (+13) wpisz sobie Mp3 teledyski info i wpisz buka37 tekst tego to " 37 powodów by sie zabić 37 worków a w środku karabin od wtorku do wtorku tak mija ci tydzień ...

Gość gość
Poczytaj powyżej o psie zdziro