Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja1399

Rak nerki

Polecane posty

Gość Alicja1399

Witam, otrzymałam ostatnio wyniki badań, opis brzmi tak: W dolnym biegunie lewej nerki, w częsci śrdokowej, dość niejednorodna zmiana wielkości 49x48x54 mm, wskazująca umiarkowane wzmocnienie kontrastowe, podjerzana w kierunku guza nerki. Drobna torbiel miąższowa prawej nerki wielkości 10 mm. Poza tym nerki bez innych zmian ogniskowych, bez kamicy i zastoju, dobrze wydziela kontrast. W lewym nadnerczu dwa guzki wielkości po ok. 18 mm, prawdopodobnie gruczolaki. Wątroba, sledziona niepowiększone, o jednorodnej strukturze, bez zmian ogniskowych. Drogi żółciowe nieposzerzone, PŻ cienkościenny, bez uwapnionych złogów. Trzustka niepowiększona, jednorodna, bez zmian ogniskowych. Przewód Virsunga nieposzerzony. Wnęka wątroby i przestrzeń zaotrzewnowa bez adenopatii. Proszę pomóżcie, czy to rak? Ile czasu mi zostało. Boje sie bardzo. Nie mogę sobie znaleźc miejsca po tych wynikach. Mam 55 lat

Gość gość
Idź do lekarza.

Gość Alicja1399
Mam umówioną wizytę ale dopiero na poniedziałek, nie wiem jak wytrzymam do tego czasu :(

Gość gość
Wytrzymasz tak jak ja wytrzymałam gdy usłyszałam diagnozę - rak piersi! Człowiek wszystko zniesie. Trzymaj się, dasz radę!

Gość gość
Słuchaj mnie uważnie. Podobno witamina B 17 jest w stanie od 2 do 6 tygodni wyleczyć raka . najlepiej jeść z warzyw nasion i owoców a nie z tabletek. Plus do tego witamina C również z warzyw i owoców. Poczytaj o tym. I przede wszystkim zero stresu bo to zakwasza organizm a rak ma wtedy pożywkę. Organizm musi być zasadowy . Polecam Cię Bogu Jedynemu obyś wyzdrowiala. Błogosławię Cię w Imię Ojca i Syna i Ducha Świętego. Amen.

Gość Alicja1399
Konieczne będzie usunięcie nerki?

Gość gość
i co?

Gość gość
jutro czeka mnie biopsja, prawdopodobnie lekarz usunie mi nerkę, powiedział ze potem po operacji powinno być ok...