Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo przystojny mąż i zalecanie się do niego kobiet w mojej obecności

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo przystojnego męża, żeby nie było, jestem też atrakcyjną kobietą. Jednak to co wyrabiają kobiety jest żenujące. Pracujemy razem i przy mnie potrafią zalecać się do mojego męża :O Robią do niego głupie aluzje seksualne, niby żartem, że żona nie patrzy itede itepe. Wczoraj zdarzyło się, że starsza Pani koło 50tki, powiedziała mi w obecności mojego męża, że mam bardzo przystojnego męża. Nie wiem jak się zachowywać w takich sytuacjach? Przyznam, że jest to dość irytujące. Męża mam kochanego, jest dobrym człowiekiem, nigdy nie dał mi powodów do zazdrości. Jest mi wierni i bardzo za mną szaleje. Dlatego nie muszę się obawiać, że poleci na te umizgi. On nawet nie odpowiada na te idiotyzmy. Jednak zastanawia mnie skąd w kobietach taka nachalność na obrączkę? U mężczyzn tego nie zauważyłam, są bardziej kulturalni i na poziomie. A baby jakby wścieku dostawały na obrączkę u faceta. Zawsze wydawało mi się, że to mężczyźni są psami na baby, ale otworzyły mi się oczy, co kobiety wyrabiają :O

Gość gość
Trzeba było odpowiedzieć, że o tym wiesz i dziekujesz ze to zauważyła, oczywiście wszystko z uśmiechem na twarzy i pewnością w głosie

Gość gość
coraz więcej kobiet zdradza, a już w szczególności rozwódkom siada na łeb, jakby się urwały z łańcucha i nagle hulaj dusza piekła nie ma :D pewnie te zalecające się do twojego męża to rozwódki albo niewydymki :D

Gość gość
ty wyżej , uważaj sobie z tymi rozwódkami ! może znasz to z autopsji?!

Gość gość
Jeżeli mąż jest przystojny, to jest zupełnie normalne i naturalne że inne kobiety chciały by okazyjnie poskakać na jego kootasie. Co w tym dziwnego ? Niektóre żony nawet czasami wypożyczają przystojnego męża, jak płytę DVD.

Gość gość
Jak kto mi tak mówi o mężu, albo się za nim ogląda to mówię z bananem N twarzy "fajnie mam, co nie?!" :-D koniec rozmowy wtesy

Gość gość
Autorko rozumiem Cię aż za dobrze. Mój mąż co prawda nie jest w typie każdej bo ma specyficzną fryzurę ale ogolnie jesy przystojny i zadbany i takich sytuacji jakie opisujesz miałam cały szereg. Jednej babie odpowiedziałam prosto z mostu że to co robi nie jest śmieszne. Zatkala wtedy gębę. Ale ogólnie tak jak Ty przeważnie nie wiem co mam niby zrobić. Bezwarunkowy odruch to wtedy moje automatyczne wkurzenie się na taką idiotke. Nie wyobrażam sobie zachowywać się w ten sposób wobec zajętego a już w obecności żony to jakaś żenada. Przy mnie jedna Hiszpanka mojemu oko puszczała i jawnie próbowała flirtowac. Mam do tego niemiłą teściową która wielokrotnie mi robiła przytyki ze mój mąż a jej syn jest kropka w kropkę podobny do jej ojca którego "przy mnie podrywaly kobiety jak ze mną był na spacerze"

Gość gość
był już taki topik autorko, pewnie pisane to samo przez ciebie samą, bo jedno i to samo. Wy to już baby nudne jesteście z tymi waszymi wydumanymi problemami. Wy już same nie wiecie co wymyślać żeby zwrócić na siebie uwage

Gość gość
15:44 dodałabym jeszcze "nie dla psa kiełbasa ".

Gość gość
gość dziś weszłam tu dziś po roku nieobecności i założyłam ten topik, nigdy nie pisałam na kafe o moim mężu, zatem mylisz osoby.

Gość gość
Pewnie jesteście brzydkie albo mimo twierdzenia o rzekomej atrakcyjności w porównaniu do swoich facetów słabawe, że narzekacie tylko w jedną strone tzn. że męża podrywają inne baby, a nie że np. inni faceci zakochują się w was lub gapią sie jak pies na kiełbase. Tak to jest jak sie popełnia mezalians urodowy. To zawsze będą takie problemy tylko w jedną strone że taka byle jaka baba narzeka że sie gapią na jej męża.

Gość gość
15:53 wy to wszystkie tu wchodzicie "po roku nieobecności"

Gość gość
gość dziś mi tak teściowa powiedziała ze 2 lata temu, że ją zaczepiła znajoma na cmentarzu i wypytywała dla swojej córki, czy syn teściowej notabene mój mąż, jest wolny? No bo jej córce wpadł w oko :P teściowa jej odpowiedziała: że jest szczęśliwie zakochany i ma dziecko ;)

Gość gość
gość dziś pisałam, że mężczyźni są kulturalni i nienachalni jak baby. jestem atrakcyjną kobietą, widzę jak mężczyźni na mnie patrzą, uśmiechają się, ale nie robią mi seksualnych aluzji, jak baby do mojego męża. Zresztą, to mój mąż za mną latał a nie ja za nim, to on stawał na głowie by mnie zdobyć i być ze mną.

Gość gość
Mężczyźni są tak nienachalni, że proponują nawet sponsoring na ulicy ;) Wszystko zalezy na jaki element się trafi, może wokół Was po prostu baby są dość prymitywne. Ewentualnie jednak masz jednak mniejsze powodzenie niż mąż. Stąd i mnie próbek porównawczych.

Gość gość
16:36 wiadomo na kogo się trafi, ale mi mężczyźni sztuk chyba 5 proponowało kawę, a nie aluzje seksualne jak baby mojemu mężowi. Jest różnica?

Gość gość
No ale sama napisałaś wprost że mąż bardzo przystojny a ty nie piękna, nawet nie bardzo ładna, nawet nie po prostu ładna a atrakcyjna :D Atrakcyjna to wiesz. To jest takie określenie dobre gdy sie chce coś naciągnąć jak gumę do jakiejś rangi. Atrakcyjna to lubią tak o sobie pisać nawet baby grube, starsze albo z nizin społecznych. Będą pisać o sobie że są atrakcyjne i że sie na nich faceci patrzą :D wiec jeśli one mogą to co dopiero kobiety zwykłe, które nie olśniewają niczym ale próbują nadrabiać fryzurą i strojem i uważają że to je predestynuje do bycia no właśnie jaką ? Atrakcyjną hehe To jedyne dyplomatyczne określenie które lubią w telewizji używać prowadzący dany program do bab maści wszelakich jeżeli są zmuszeni do skomentowania czyjegoś wyglądu a nie wypada powiedzieć prawdy.

Gość gość
Proponowało kawę ? Czy to się zdarzyło w obecności twojego męża ?

Gość gość
gość dziś jestem bardzo ładną kobietą, choć nie wypada tak pisać o sobie. Na fb dostawałam zaproszenia, tylko ze względu na urodę - tak napisało do mnie 3 panów, że jestem śliczna. Wystarczy? mam pasje, zainteresowania, jestem wykształcona, oczytana i nie w ciemię bita.

Gość gość
To ja z 15:48. Mezalians urodowy? Wypraszam sobie....ja tez się podobam mężczyznom ale żaden nachalnie przy moim mnie nie podrywal bo faceci są wobec siebie fair i lojalni częściej niż większość bab

Gość gość
gość dziś tak

Gość gość
Pasje i zainteresowania to każda na kafe pisze ze ma. Ten czynnik jest mało ważny przy powodzeniu u obcych mężczyzn. Dla nich pierwsze to uroda a potem reszta wiec nie ma co gdybać ze to zasługa zainteresowań

Gość gość
gość dziś bo baby to świnie, ile się słyszy, że koleżanka odbiła faceta koleżance. H.Smoktunowicz obecnie Lis odbiła męża Rusin, wiele takich przypadków

Gość gość
17:13 tylko wiesz...ja w takie obsobaczanie samych kobiet nie wierze. Jakby tomcio lis nie chciał to by nie zdradził i żadne umizgi nic by nie dały. Choć fakt ze Hanna to szują bo może mieli kryzys a ona to wykorzystała

Gość gość
Autorko też mam przystojnego męża, choć mi tez nic nie brakuje. I tez zauważyłam to że inne kobiety są okropne, nie przeszkadza im że zona jest w pobliżu, kokietują , zaczepiają, jak mają dekolt to tak się nachylają żeby było więcej widać, czasem żałośnie to wygląda. Cóż rada tylko jedna albo śmiać się z takich bab albo nie przejmować bo nie ma czym.

Gość gość
acha czyli zmiana wersji, jednak jesteś piękna i miałaś zaproszenia na kawe w obecności męża w liczbie pięć, liczenie w głowie, zapisane w notatniku. Mąż też chyba nie zazdrosny, wie jak sie zachować, nie zastanawia go nachalność adoratorów, bo inaczej byłoby o tym pisane. No nieważne gra gitara, jest impreza i wszyscy są szczęśliwi.

Gość gość
prawda jest taka że baby nie mają w sobie godności,sa łatwe i nie trzeba ich zdobywac bo nie ma co zdobywać,zdesperowane cipyy :-)

Gość gość
nie powiem wam co mój mówi o takich jak mu się wystawiają

Gość gość
Autorko przesadzasz . Niektóre macie jakas obsesje. Jak facet idzie z żoną i spotyka kolege ktory mowi " oo piotr jaka ty masz sliczna żonę" to facet jest dumny i zwyczajnie cieszy sie ze jego kobieta budzi podziw innych. Za to ty autorko (ijej podobne ) macie zal du... i wyobrażacie sobie ,ze kazda kobieta to dziwka .

Gość gość
Autorko grunt, że Twój mąż wie jak się zachować i olewa te podrywy. To najważniejsze. A co Ty możesz robić więcej: Nie mów za wiele, zawsze odpowiadaj z klasą lub nie mów nic. Wymyśl sobie jakieś parę tekstów i odpowiadaj nimi na zmianę i tyle. Przykłady: Wiem, że przystojny. Przystojny i zajęty. Żona też niebrzydka. I parę ostrzejszych dla wyjątkowo nachalnych pań.