Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy On miał zadzwonić ale tego nie zrobił

Polecane posty

Gość gość

Znajomy w zasadzie kolega w którym jestem zakochana i on też dawał mi sygnały że czuje podobnie (nigdy nie pokazałam po sobie że mi zależy więc on o tym nie wie może tylko przypuszczać w dodatku jestem tak głupia że gdy mi na kimś zależy gadam głupoty odpowiadałam mu ripostami). Pod koniec lipca się widzieliśmy ostatni raz przy pożegnaniu powiedział że tym razem to on do mnie zadzwoni tylko po 17 sierpnia bo ma dużo pracy itd że mam czekać bo on zadzwoni... Kończy się sierpień a 17 już dawno minął :( Trzymam telefon w ręku i wahałam się czy pierwsza nie napisać ale w sumie przytaknęłam że poczekam... Jestem załamana nie chcę się narzucać bo co niby mam napisać "miałeś się odezwać i co? " :( Z drugiej strony myślę że skoro się nie odzywa to nie chce i amen :( A Wy co myślicie o tej sytuacji? Błagam pomocy bo nie wyrabiam psychicznie! :( I obejdzie się bez obelg jak to często na tym forum się zdarza... Dziękuję

Gość gość
Napisz "chyba zapomnialas, ze miales się do mnie odezwać. Wszystko ok?" I zaczekaj na reakcje.

Gość gość
A nie wyjdę na nachalną? Boję się że go stracę ale w sumie jak tego nie zrobię to będzie podobnie :( Dziękuję chyba tak zrobię...

Gość gość
Riposty... Ubliżasz mu i co myślisz? teraz się odgrywa ja bym Cię w dupę kopnął

Gość gość
Kolejna księżniczka co czeka aż królewicz się odezwie. Ja bym napisała jak 1 wpis

Gość gość
Jak jaka księżniczka? :( Skoro powiedział że tym razem on się odezwie? Może po prostu ma mnie gdzieś i nawet o mnie nie pamięta? :(

Gość gość
Napisz, jeśli tym razem cię oleje, to ty daj sobie spokój :)

Gość gość
Nachalne było by pisanie kilkunastu smsów dziennie a nie taki SMS z zapytaniem po takim czasie.

Gość gość
Mamy pytanie dlaczego faceci macie tak krótką pamięć? :( Sam proponował kawę i że się odezwie i cisza... Wściekła jestem na niego!

Gość gość
A wy baby myslicie ze wszystko wokol was sie kreci...

A dla mnie widocznie nie zapadłaś mu mocno w pamięć skoro nie odzywa się. W sensie on nawet o tobie nie myśli i nie analizuje sytucacji tak jak ty.

Gość gość
Może mieć mnóstwo na głowie, przecież to normalne. Nic złego się nie stanie, jak do niego napiszesz.

Gość gość
Ja mialam podobnie. Tylko ja napisalam koledze co do niego czuje. On wtedy stwierdził, ze musimy sie spotkac albo gdzieś razem pojechac, ale do tej pory cisza. Minal tydzien. I co Ty na to?

Gość gość
Odpuść sobie

Gość gość
Jesli sam Ci wprost napisal zebys do niego nie dzwonila tylko czekala, to moim zdaniem jasno dal do zrozumienia, ze nie zyczy sobie kontaktu z Twojej strony.. nie odzywaj sie.

Gość gość
wybaczcie, powiedzial* nie napisał

Gość gość
mnie tak samo jedna cizia powiedziała na rozmowie wstepnej i nie zadzwonila. Minęło kilka lat ale może zapomniała jak myslicie zadzwonic?