Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana Ala

Problem

Polecane posty

Gość Załamana Ala

Hej wszystkim ☺️ Nie wiem od czego zacząć ale mam wielki problem . Jestem z chłopakiem prawie 3 lata znamy sie około 6 lat wcześniej sie przyjaźniliśmy a ja byłam w nim zakochana po uszy . Wszyscy nasi znajomi mówili ze powinnismy byc razem ale on chyba jeszcze wtedy nie chciał . Kiedy po prawie 2 latach mojego latania za nim zrozumiałam ze to nie ma sensu i odpuściłam sobie zapanowalam ze po szkole wyjadę do Anglii i nagle w 3 liceum zaczął sie o mnie starać niestety miałam juz swoje plany co do wyjazdu . Pojechał ze mną byłam przeszczęśliwa ze w końcu go mam ze mogę z nim budować związek . Na początku było super ale pozniej ciagle siedzenie w domu i to wszystko praca dom zakupy . Nigdy nie zabrał mnie do kina niegdy nie poszliśmy na randkę nigdy nie poczułam sie tak naprawdę szczęśliwa jak by sie chciała czuć

Gość gość
To w końcu byłaś szczęśliwa czy nie? Rzeczywistość okazała się brutalna zakochałam się w jakimś wyobrazeniu o nim a on okazał się być zupełnie kimś innym..

Gość gość
Dodam jeszcze ze mój facet typ lobuza czasami wręcz na siłę wyciąga mnie na kolację na miasto albo do kina , kupuję mi czekoladki moje ulubione.