Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MokraMarta

Najnowsza przygoda z hotelu :}

Polecane posty

Gość MokraMarta

http://sendvid.com/mqzi21ou Tym razem występuję w pełnej okazałości wraz z widoczną twarzą :) Jak wam się podobam? BTW Łóżko to nie jedyne miejsce, które zmoczyłam w tym pokoju i to nie jeden a wiele! Po piątym razie z łóżka zrobił się fajny basenik, parokrotnie "umyłam" także stolik po przeciwnej stronie pokoju, dywan skończył cały przesiąknięty, nawet odłączyłam telewizor i do niego nalałam przez otwory w tyle obudowy :D Na wieczór, gdy wychodziłam z pokoju już unosiła się przyjemna woń. Mmmm...

Gość MokraMarta
Dzięki :)

Gość MokraMarta
Czemu nikt nie odpisuje? Kiedy wrzuciłam pierwszy swój filmik to temat maił z dwie strony a teraz ledwo jedna odpowiedź.

Gość gość
Jaka typiarka

Gość MokraMarta
gość dziś Jaka typiarka xx A ty jaki typiar. U ciebie seks to pewnie tylko w pozycji misjonarskiej, przy zgaszonym świetle zaścianku katopolacki? Żyjemy w nowoczesnej, tolerancyjnej Europie, w której panuje swoboda obyczajowo-seksualna. W takich np Czechach to na porządku dziennym kobiety sikają publicznie i nikt nawet palcem nie kiwnie. Np to: xvideos.com/video17090973/public_lesbian_piss_swallowing

Gość gość
K******o, ktoś to musi później posprzątać.... Ale bym Cię w*****ał. A gdybym miał sprzątać to co zrobiłaś i byłbym świadom tego co zrobiłaś to bym się wytarmosił w tej pościeli i zawalił konia na nią.

Gość MokraMarta
ktoś to musi później posprzątać.... xx Zabalowałam tak bardzo, że ten hotel będzie miał cały pokój do wymiany. Dosłownie wszystko pływało, nawet do wnętrza telewizora nasikałam. Ciekawe, co się stanie jak ktoś podłączy go do prądu? Wywali korki czy trzepnie nic nieslodziewającą się osobę? :D

Gość gość
ale i tak by wylizal