Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem gruba?

Polecane posty

Gość gość

Witam... Mam 13 lat, waże 53 kilo przy wzroście 153. Jestem umięśniona bo od wieku 4/5 lat zasuwałam na rowerze z kolegami, nogi mam bardzo umięśnione, brzuch też umięśniony ale nie tak jak nogi. Uprawiam różne sporty, biegam, ćwicze, jeżdże na rowerze, rolkach i na fishce. Czy powinnam schudnąć? Jeżeli już jaka dieta i ćwiczenia bd dla mnie idealne? Nie czuje się za dobrze w swoim ciele, dlatego to tutaj pisze...

Gość prawictwo pospolite 152
jak na twój wiek to ważysz bardzo dużo , 53 kg to waga dorosłej kobiety 13 latki waża około 45 kg

Gość gość
Buhaha dziecko weź ty sie lepiej na jutro na pszyrke poucz a nie forum zaśmiecasz swoimi pseudo problemami

Gość gość
dziecko jeszcze zdążysz schudnąć w twoim wieku dieta jest niebezpieczna potrzebujesz witamin żeby rosnąć

Gość gość
Po 1 jutro nie mam "pszyrki" jeżeli już to biologie, i dla twojej wiadomości, jutro jest rozpoczęcie roku i lekcji nie ma. :)

Gość basienkaka
może porozmawiaj o tym ze swoją mamą, ona najlepiej ci doradzi :) ja też ważyłam za dużo ale mając 23 lata więc zaczęłam ćwiczyć i brać piperine forte , a w twoim przypadku to tylko dieta wchodzi w gre

Gość gość
nie patrz na wage: cwiczysz, masz miesnie i pewnie bardzo ladna sylwetke