Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Używacie czasem tanich kapsułek do prania z Carrefoura, Auchan, Biedronki, itd?

Polecane posty

Gość gość

Marek własnych marketów? Opłacają się? Jeśli tak, to które z tych tanich zamienników są ok, a których unikać?

nie.. chociaż kiedys kupowałam rzeczy marki rossmann i były w miarę ok. kupuję jedynie chemię niemiecką. jak sie raz spróbuje to się człowiek uzależnia, bo widzi różnicę...

Gość gość
Halo gospochy?!

Gość gość
Ale nie pytam ogólnie o chemię tylko kapsułki. I to o te tanie marek sklepów, a nie firmowe

Gość gość
Gospochy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Heeeeeeeeeeeeeelołłłłłłłłłłłłłłłł?

Gość gość
Podbijam bo ciekawy temat!

Gość gość
Miałam kiedyś jakieś z Biedronki, nie pomnę nazwy, całe różowe były. Nie widziałam róznicy pomiędzy nimi, a Arielami i Wizirami. Z tym ze ja nei mam jakichś drastycznych plam nigdy, ot zwykłe pranie.

Gość gość
U mnie się nie sprawdziły, po prostu nie dopierały. Płyn do prania marki Auchan, dla dzieci, był ok i prał ładnie niemowlęce czy nasze codzienne, typu podkoszulki, pościel, ręczniki, chociaż też nie wszystko- plamy z marchewki czy błota już były niedoprane.

Gość gość
Widziałam chyba w Carrefourze francuskie kapsułki marki Carrefour, robione na francuski rynek, bez naszych napisów i zastanawiam się jakie one są, bo może właśnie dobre. Cenowo ok, opłacalne, tańsze od markowych. Może ktoś stosował? O płynie z Auchana słyszałam już że dobry.