Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsza Pizza w Rzeszowie :) gdzie ?

Polecane posty

Gość gość

potrzebuję informacji :) pizza ewentualnie kebab :)

Gość gość
davis kebab 5zł za pite studencką

Gość gość
Faktem jest, że pizzerii to powstało w ostatnim czasie multum. Ja od dłuższego czasu zamawiam głównie od Maxipizza i nie narzekam. U nich to na pewno plusem jest błyskawiczna dostawa. Jeszcze nie było takiej sytuacji, żebym czekał na jedzenie dłużej niż 30 minut, co jest niewykonalne dla innych firm. Telefony do ich lokali są na www.maxipizza.pl

Gość gość
Maxi jest świetna! Moim zdaniem zdecydowanie jedna z najlepszych, trzymają super poziom! Do tego cenowo wychodzi bardzo przyjemnie, a jak się trafi na dobre promo (a te są naprawdę często z tego co widzę) to jest to jedna z najtańszych opcji!

Gość asia313131
Ja polecam pizzerie Al Metro na Placu Wolności. Mają włoską pizzę na cienkim cieście i to z pieca opalanego drewnem. Do tego mega pyszne składniki , zawsze świeże i przygotowane na oczach klienta. Miła obsługa , zawsze uśmiechnięci i pogadają z klientem.:)

Gość lokomotka
MaxiPizza! Wybierz tę wielką i z mnóstwem składników (nazwa ulotniła się w mojej głowie). Jesz, jesz, jesz i jesz - a smak Ci się nie nudzi. Lubiłam też te z serem pleśniowym, ale od jakiegoś roku nie toleruje żadnych serów pachnących :D

Gość gość
Ja mogę polecić zajepizza.pl , świetna pizza na telefon z dowozem. bardzo smaczne, chociaż najlepsze to są sosy :P dość atrakcyjne ceny, od 17 zł i szybka dostawa