Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kac moralny.

Polecane posty

Gość gość

Przepraszam za bezpośredniość w tym temacie. Moim problemem jest silny popęd seksualny. Jestem samotną kobietą i w dodatku byłam niedoświadczona. Uzależniłam się od samozaspokajania się. O tym, że mam problem zdałam sobie w momencie gdy potrzeby seksualne przysłoniły mi inne dziedziny życia. Postanowiłam poszukać pomocy u lekarza. Poszukałam w sieci specjalistę, który przyjmował w swoim mieszkaniu. Z góry odrzuciłam placówki medyczne bo chciałam uniknąć przejścia przez rejestrację i ewentualnego wstydu gdyby ktoś znajomy się o tym dowiedział. Umówiłam się telefonicznie na wizytę i poszłam. Lekarz sprawiał wrażenie miłego, starał się stworzyć warunki żeby rozmowa nie była dla mnie krępująca. Pytał o różne rzeczy... Między innymi jak często odczuwam pragnienia seksualne. Powiedziałam mu zgodnie z prawdą, że często, że ciągle mam ochotę i o tym myślę... Potem było już tylko gorzej... Głupio mi.

Gość gość
Myslalam, ze piszesz bo bzykneła lekarza..nie jest zle ;)

Gość gość
Jest mi tak wstyd. Nie wiem co robić... W swoim otoczeniu jestem postrzegana za porządną osobę. Nie chcę by kiedy kolwiek ktoś się dowiedział o moim problemie.

Gość gość
nie martw się , mam tak samo , tylko jestem mężczyzną. Będzie dobrze.