Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikifiki

Duży penis przeszkodą w seksie.

Polecane posty

Gość kikifiki

Cześć chciałabym opisać swój problem Mam 19 lat i dopiero od jakiegoś półtora roku uprawiam seks. Miałam wcześniej partnera, którego penis był raczej zwyczajny pod względem grubości i długości. Myślę, że ok 16 cm na oko i pewnie z 13 na grubość. Mogę powiedzieć, że bardzo odpowiadały mi te wymiary, gdyż mogłam spokojnie osiągnąć rozkosz i nic mnie nie bolało. Nawet podczas kilku prób seksu analnego było w miarę ok. Teraz posiadam innego partnera, z którym rozpoczeliśmy współżycie po jakiś 2 miesiącach. Kiedyś podczas rozmowy wyjawił, że jest posiadaczem 21 cm penisa. Jeśli chodzi o grubość to jest podobny jak u poprzedniego partnera. Myślę, że ok 14 cm. Wydaje mi się, że jest on lekko zbyt "dumny" z posiadanego przez siebie sprzętu w majtkach i niezbyt umiejętnie się z nim obchodzi, gdyż po prostu jest on za długi jak na mój rozmiar pochwy. Zbyt dynamicznie się porusza i zamiast przyjemności w niektórych pozycjach sprawia mi to dyskomfort. Stąd pytanie do Was (tylko do dziewczyn, panów proszę o nie wypowaidanie się pod tym postem), czy mogłybyście powiedzieć jakie są wasze preferencje. Jakiej wielkości penisy preferujecie? I czy nie czujecie dyskomfortu podczas stosunku? Czy ma któraś z Was doświadczenie w seksie analnym z dużym (długim) penisem i czy to stanowiło problem ? (Tak lubię seks analny czasami) Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość gość
tez tak do 16cm

Gość gość
Moim skromny zdaniem powyżej 18 cm to już lekkie kalectwo. Ani nie wsadzisz całego, a jeszcze możesz sprawić ból :o

Gość gość
mój ma jakieś 18-19 cm i uważam to za rozmiar idealny. raz tylko "pukałem w tylną ściankę" ale dziewczę było zachwycone. większe rozmiary to tylko dla rozepchanych ponad miarę...

Gość gość Kasia
Ja akurat lubie duże i grube. Nie ma nic wspanialszego niż taki wielki fiut pracujący w mojej piczce czy tyłeczku.

Gość gość
Ja mam duzego i grubego a teraz nawet bardzo twardego

Myślę, że to zależy od kobiety. Nie każdej podpasuje wielkich rozmiarów penis. Według mnie nie liczy się długość penisa, ale grubość i umiejętność posługiwania się nim. Mały, ale wariat też może kobiecie sprawić przyjemność. ☺ Idealny to taki w granicach 15/17cm i gruby w obwodzie. Dłuższe mogą tylko zrobić krzywdę i często faceci mają problem z włożeniem całego członka w pochwę partnerki, ponieważ ją to boli. Pozdro.

Gość gość
A co gdy niestety jest bardzo chudy?