Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mokry chłopak

Problem z mokrą bielizną

Polecane posty

Gość Mokry chłopak

Jestem 19 letnim chłopakiem i mam wielki problem, ponieważ mam duży wyciek preejakulatu, przez co mam strasznie mokrą bieliznę. Często się zdarza, że wręcz mi kapie. Nie jest to mocz. Bardzo prosiłbym o pomoc czy są podpaski dla mężczyzn lub coś co będzie mnie chronić przed mokrymi chwilami. Jeśli nie ma czegoś takiego to jakie podpaski damskie były,by dla mmnie dobre. Nie mam dużego członka tylko 3cm, więc spokojnie, by przywierało do bielizny. To nie żaden troll. Z góry dziękuję za pomoc.

Heh, nie ma czegoś takiego. Tylko pieluchy :) Są również wkładki, cieńsze od podpasek. Ale to musi dziwnie wyglądać jak Cię partnerka rozbierze ;)

Gość gość
Wiem że to będzie dziwnie wyglądać, ale wolę to niż jak zobaczy, że mam mokre gacie

Gość gość
3 cm? Z takim robakiem mozesz smiało na ryby iść.:-)

Gość gość
Jak nazywamy faceta, którego interesują podpaski itp?

Gość mokry chłopak
Przeczytałem inne tematy. Wynika że najlepsze będą wkładki discreat lub cienki podpaski bella. Mam nadzieję, że pomoże, mogę nawet nosić i wymieniać non stop. Ważne by mieć sucho.

Gość gość
w aptekach , czy przez internet można kupić różnej wielkości i grubości podpaski , albo pieluchy tetrowe. ja noszę pieluszki , które można wyprać i służą dłużej. Można watę użyć,no jest w czym wybrać i co będzie wygodniejsze