Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobilam dziecku pokoj na rok szkolny i komornik wdzystko zabral

Polecane posty

Gość gość

Po prostu wszedl i zajał meble i komputer syna nawet dywan wział to jest po pristu skurwysynswo !! Nie wiem co teraz wszystko wlozylam w ten pokoj nie mam nawet kasy na uzywane biurko

Gość gość
Trzeba było najpierw długi pospłacać, swoja drogą ciekawe z czego zrobiłaś ten nowy pokoik? Bezmyślnie zrobić dzieciaka gdy nie stać na jego utrzymanie...masakra w XXI wieku :/

Gość gość
no to normalne, najpierw spłacasz dług a potem kupujesz dywany

Gość gość
S*******nstwo to kradzież w postaci nieoddania długu.

Gość gość
prowo kóórwa! po co odpisujecie kretynce ?? kretynka nie wpadła na to zakładając temat, że jak się płaci ratę zadłużenia to wszystko w domu zostaje, a idiotka pisze, że chce używane biurko kupić! masakra jakie debile tu siedzą:O:O pewnie to him ta szmata!

Gość gość
Ale to nie jest tak ze sobie nabralam kredytow na torebki i wczasy tylko zalozylam firme i wspolnik mnie oszukal nie mam szans splacic dlugu bo jest tego ponad 180000 zl... a pokoj przeciez dziecko musi miec i nie zrobilam sobie dziecka jako golod***ec no ludzie nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora i tak mi komornik zabiera 1000 zl z wyplaty a ten byl inny z innego tytulu.a na remont ciulalam prawie 2 lata

Gość gość
Masz rację. Prawo jest skurwysyńskie. Pozwala bankom-bo to bankierzy stanowią owe prawo A zabiera ludziom. Kto tego nie rozumie ma inteligencję na poziomie debilizmu- niestety im dłużej żyję, widzę, że całkiem spora cześć ludności reprezentuje taki poziom.

Gość gość
09:40 umyj douopę, bo śmierdzi już na całym kafe!

Gość gość
I nie chodzi mi o to ze wezedl i zabral ale o to co zabral jak mozna dziecku biurko wziac ? Rozumiem jeszcze komputer i tv bo mial plaski maly z monitorem ale meble? Aaa lodowke tez zajal ale nie zabral bo nie mial jak befzie jakas licytacja meble rizkrecil i zapakowal w auto

Gość gość
09:42 Mi nie musisz się tłumaczyć, mi wyobraźni nie brakuje. A osobom z debilizmem nie tłumacz oni i tak wolą papkę bo ich inteligencja nie obsługuje niczego na poziomie rzeczywistości.

Gość gość
Nikomu nic nie chce tlumaczyc po prostu chcialam sie wyzalic gdybym miala kase to bym odzyskala te rzeczy bo sa na fv mojej kolezanki i trzeba by isc do sadu i wygrana ale na to trzeba kasy

Gość gość
To sukin/syństwo z komornikami Pis powinien ukrócić Niestety po tym jak Komorowski sprzedał nas Chazarom nie wiem czy takie posunięcia są w ogóle możliwe. To dziadostwo się teraz panoszy

Gość gość
No to pożycz te 700zł na założenie sprawy w sądzie i walcz z tymi debilami ubiegaj się o odszkodowanie jeśli nieprawnie zajęli

Gość gość
zdychaj teraz z głodu jepana kretynko, jak wpiertoliłaś sie w długi bez wyjścia!! to sie nazywa selekcja naturalna, a biedne dzieci tylko na tym cierpia:O powinni ci te dziecko odebrać, bo jestes nieodpowiedzialna i nie zapewnisz mu nigdy prawidłowego rozwoju, klepiąc całe życie biede!

Gość gość
09:55 I znowu się obesrałeś koorwa mać, masz szlaban na komputer na miesiąc ty gnojku mały!

Gość gość
wypiertalaj jepana kóórwo, szlaban na komputer to ma twój bękart, ale od komornika hahahahaha

Gość gość
No tak zrobie rozmawialam teraz z ta kolezanka i ona mi pomoze pojdziemy do sadu w narazie maly bedzie sie uczyl przy stole i korzystal z mojego sluzbowego lapka

Gość gość
komornik zabrał babie nawet słoiki z przetworami i wystawił na licytację. Pokazali w telewizji w programie reporterskim kiedyś. Tu sanepid się przyczepił do komornika, że to bez atestu. A inny komornik chciał zająć psa, rottweilera z rodowodem, ale pies był agresywny i się zesrało. Kalece wózek wezmą jak ma długi, za to im płacą, parszywi ludzie, wszystko, co da się sprzedać. Jak widać lepiej nie żreć i nie brać kredytów