Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co faceci myśla po lodzie z polykiem ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem dluzszy czas ,9 miesiecy z moim partnerem i postanowiliśmy przejść na kolejny etap z zwiazku. To był nas 2 seks oralny. Zaczął mi, a potem ja zrobiłam mu. Zanim doszedł powiedział ze zaraz dojdzie i mam przestać a ja sie uparlam powiedziałam nie i robiłam dalej, skończył mi w ustach a ja polknelam. Jestem ciekawa co myslal o mnie: Czy cieszy sie ze ma taka dziewczyne czy moze czuje do mnie teraz jakies obrzydzenie: faceci jak to u was ?

Gość gość
Co myślał? Pewnie zastanawiał ilu facetom do tej pory obciągałaś z połykiem :P

Gość gość
Ja mam po czymś takim wyrzuty sumienia, choć dziewczyna lubi to, sama tego chce, to pomimo tego tuż po wytrysku dziwnie się dziwnie winny i po czymś takim zawsze chce się jakoś zrehabilitować :)

Gość jestem gość
Coś w tym jest co napisał gość powyżej. Na pewno jest to rodzaj jakiejś szczególnej bliskości partnerskiej, uczuć.

Gość gość
gość dziś x Mam dokładnie to samo :) na szczęście moja dziewczyna o tym nie wie, bo mogłaby wykorzystać okazję, przez jakiś czas po takim lodziku byłbym w stanie zrobić dla niej dosłownie wszystko i na wszystko się zgodzić, bo pomimo zadowolenia z orgazmu, jego formy wyrzuty się pojawiają.

Gość gość
Ona chciała twojej radości, a ty jej tego nie okazujesz, zagłębiasz się w filozofowaniu. Całuj jej usta, szyjkę, brzuszek. Trwaj z głową przytuloną do jej brzuszka. Twoja wdzięczność niech promieniuje z ciebie. Zastanów się sam nad sobą: czy tak wielki przejaw miłości do ciebie jest twoją radością, czy nie???

Gość gość
Głupie pustaki połykają sperme!!!

Gość gość
Każdemu facetowi powinno zależeć by jego kobiecie nic nie brakowało w tym takiej rzeczy jak jedzenia. Pewnie cieszy się ze jesteś dobrze odżywiona dzięki niemu. Ps jak smakowało ci?

Gość gość
Żmije lubią kąsać

Gość gość
Mam tylko nadzieje ze nie pomyślał o mnie złe:)

Gość gość
Ja myślę - boska babeczka, boska. Mam u niej dług i muszę się zrewanżować. Ma jej być naprawdę dobrze tak jak lubi :)

Gość gość
Ja mówię ,, grzeczna dziewczynka ,,

Gość gość
Ja bym pomyslał - baby to dziwne stworzenia ja bym w życiu nie połknął spermy a ty to zrobiłaś i się cieszysz ale bym ją pochwalił i był z niej dumny

Gość gość
Pewnie nie myślą ;) - z powodu super odlotu ( chyba) Podobnie jak kobiety po ...🌻

Gość gość
jest identycznie jak z Wami,gdy zrobie mojej dziewczynie orgazm jezykiem poprostu jest w oblokach

Gość gość ciekawa
No właśnie, jaki ma smak sperma, chciałabym zrobić to mojemu chłopakowi, ale nie wiem czego mam się spodziewać, jakiego smaku.

Gość gość
Ja całuję po najmocniej jak się da.

Gość gość
Faceci nie mysla bo czuja sie po prostu zajedwabiscie...

Gość gość
"Co faceci myśla po lodzie z polykiem ? " super nie dość że mi ulżyło to jeszcze nie musze sprzątać - lepiej być nie może ;)

Gość keatywnakarolina
Po czymś takim dziewczynie należy przepłukać gardło i żołądek domestosem. Zupełnie inaczej sprawa się ma jak facet skończy w odbycie wtedy należy spokojnie leżeć i podziwiać jak sperma powoli się sonczy z o***tu.

Gość gość
Zwykle sobie mysle "Ja pierd0l3 co za dup@, jestem padniety"

Gość gość
Nie interesuje mnie to, co czują emocjonalne niedorozwoje. Ja wyciągam wniosek z bardzo dawnego twierdzenia: "Jesteś tym, co zjesz" Więc jeśli ona połyka, to cały jej "mechanizm": trawienie, rozkład pokarmu na czynniki proste, przenikanie tych czynników prostych z żołądka do krwiobiegu, przechwytywanie aminokwasów transportowanych przez krew przez komórki jako budulca powodują, że drobna, bardzo drobna część jej ciała jest zbudowana z atomów i większych ich struktur pochodzących ZE MNIE. Oczywiście, gdybym tej dziewczyny nie kochał, to było by mi to kompletnie obojętne. Wystarczyła by mi sama przyjemność odczuwana przez fujarę. Ale ja ją kocham! Więc odczuwam wtedy radość większą od wszelkich pocałunków i przytulań. To połączenie nas obojga ekstremalne. Nie ma ściślejczego. Ale to tylko dla zakochanych i dorosłych.