Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moglibyście się spotykać z wytatuowaną kobietą?

Polecane posty

Gość zawsze sexy
ile tu skrajności. Zasadnicze pytanie to o jaką wielkość tatuażu chodzi autorowi? Mam zamiar zrobić sobie niewielki tatuażyk na łoptce i będzie on typowo kobiecy. Jestem atrakcyjna, nie mam kompleksów, mam z głową ok. wszystko i chcę go zrobić bo mi się podobają takie dyskretne i nierzucające się w oczy.

Gość gość
a mnie podobaja się duże i w dużej ilości :) nie chodzi o to, żeby wyróżniać się z tłumu. w tej chwili jestem już dość mocno wytatuowana i mam plany na więcej

Gość gość
kobiety z tatuazami sa zwykle rozwiazle

Gość gość
to jest mit

Gość gość
zwierzęta się tatuuje numerem albo wypala się na nich piętno, żeby można było je odróżniać

Gość gość
a ludzie tatuuja sie dobrowolnie bo lubia wiec kiepskie porownanie.

Gość gość
Nie można się wszystkim podobac,ale jest dużo mężczyzn którzy tatuaże lubią lub są im obojętne więc wytatuowane kobiety na brak powodzenia nie narzekają :P

Gość gość
Mały tatuaż na kostce itp mają p*****e, które są pokazać jakie sa sexy ale na wszelki wypadek niech on nie będzie widoczny. Taki niby smaczek jest bardzo popularny jak obserwuję szczególnie wśród prowincjuszek. Tak, żeby ksiądz nie widział ;-)

Gość gość sylwia
Ja nie lubię tatuaży .Raz mi córka nakleiła taki mały na obojczyku ale go starłam.

Gość gość
Nie mógłbym, bi wielu facetów myśli że takie kobiety są łatwe. Moze nie wszystkie, ale po co ma się platac konkurencja. Moja żona ma być czysta i nie prowokować mężczyzn.

Gość gość
Mnie nie podobają się takie małe, jak już coś robić to iść na całość :P

Gość gość sylwia
12.25..no chyba żartujesz .Na całość to można iść nie kalecząc i nie szpcecąc sobie ciała.Ja dałam sie jedynie corce namowic na klejiny bo tylko takie akceptuję a i tak mi to przeszkadzało.Zle mi sie kojarzą tatuaże.

Gość gość
chodziło mi o to, że jak już mam robić tatuaże to duże, a nie takie znaczki jeden tu, drugi tam. Dla mnie to nie jest ani okaleczenie ani oszpecenie