Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co mam dalej robić...9

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Zapewne mój problem wyda się wam błahy ale dla mnie jest to mega kompleks który psuje mi życie, nie mam żadnych innych kompleksów. Mało osob wie o moim problemie, ponieważ to ukrywam. Otóż mam za dużo włosów, pewnie pomyślicie to nic takiego ale jeżeli ktoś ma więcej wlosow na brzuchu niż facet w dodatku czarnych to to już nie jest "nic takiego". Mam czarne wlosy (dużo!) na brzuchu, plecach, piersiach, nawet między piersiami, na całych nogach, rękach, nawet kilka na twarzy, na pośladkach, wszedzie po prostu tak gdzie takich nie powinno być. Raz bylam u dermatolog skierowała mnie do endokrynologa (czekalam rok ale to nieistotne), wyniki otrzymałam i lekarz stwierdził, że wszystko w normie, po prostu taka moja uroda. Czy się cieszyć? Nie wiem. Gdybym była chora to przynajmniej umiałabym to wyleczyć. A teraz nic tylko ukrywać się przed ludzmi. Depilować nie mogę jedynie nogi i ręce, w innych miejscach tworzą się stany zapalne i wyglada to jeszcze gorzej. Po goleniu wyglada to tak samo źle. Może kiedyś jak zarobię trochę wiecej to zafunduję sobie depilację laserową. Ale jak na razie nie wiem co robić, mam 18 lat, życie przed sobą, jestem dosyc ładna, zwracam uwagę wielu chlopakow ale co z tego jak nie dopuszczam do siebie żadnego wlasnie przez ten moj kompleks...