Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wyleczyc "dziury" po tradziku?

Polecane posty

Gość gość

Hej mam 16 lat wyleczylam tradzik i zostaly mi takie na policzkach zaczerwienienia i takie male dziurki nie jest tak tragicznie wiec ktos wyleczyl to tabletkami jakimis ? Jak tak to jakie ? I po jakim czasie byly efekty ? A na laser mn nie stac a dermatologa mam w sobote a chce sie tu cos dowiedziec czy ktos wyleczyl tu tabletkami czy trzeba laserowo ?bo po co mi tracic czas jak tabletki np nic nie pomoga ;<

Gość gość
Zadne tabletki ci nie usuna ubytkow w skorze. Laser frakcyjny i/albo glebokie peelingi w gabinecie dermatologicznym. Nie masz kasy -- to uzbieraj. Za darmo urody sie nie da poprawic, takie sa realia.

Gość gość
Zabiegi z kwasami i dermapen Ci pomogą, ale tylko u fachowca, dobrego kosmetologa, a nie na własną rękę

Chyba najlepiej zrobić to laserowo. Niestety nie jest to najtańsze, ale na pewno skuteczne :)

Ja polecam albo laser frakcyjny albo kwasy+dermapen. Jedyne skuteczne metody na blizny po trądziku. Osobiście polecam gabinet New Life w Krakowie

Gość gość
Radiofrekwencja Mikforigłowa (RF) ewentualnie laser. wymaga to wielu zabiegów. koszt to w sumie kilka tysięcy zł. x dziur ciężko się pozbyć, tu nie wystarczy jakiś peeling albo mikrodermabrazja.

Gość gość
Radiofrekwencja mikroigłowa najlepsza. Ja płacilam za całą twarz 900 zł, bo była promocja, a normalna cena to 1000 zł. W sumie jakby przeliczyć to wcale nie jest tak drogo, skoro zabieg robi się co 6-8 tygodni. Polecam gabinet Beauty Premium w Poznaniu http://beautypremium.pl/pielegnacja-twarzy/rf-mikroiglowa-frakcyjna/

Gość gość
10:36 nie gość ze zj****y z ciebie spamer i reklamujesz jakis gowniany salon w zj*****m Poznaniu, to jeszcze piszesz, ze 1000 za jedne zabieg to niedużo, bo robi sie "tylko" co 6-8 tygodni??!:O

Gość gość
Laser albo peeling chemiczny

Gość gość
A te dziury są puste czy pełne i zapchane przez szit i sebum? Bo jak tak to musisz najpierw je oczyścić. Polecam zaprzestanie używania wysuszających żeli do twarzy i czyszczenie twarzy UWAGA kokonami jedwabnika :D tak, tak https://wieczniemloda.com/produkt/kokony-jedwabnikow robisz nimi delikatny peeling twarzy i codziennie wychodzi Ci to co masz w porach. Gdy kokon jest brudny to wyrzucasz i już. A na same dziury to chyba jedynie fraxel, niestety...