Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wlasciciele amstafow

Polecane posty

Gość gość

Witam Jestem ciekawa jakie sa wasze amstaff mimo ze przykleja sie im etykiete mordercy sa tak naprawde najmilsze na swiecie wszytsko zalezy od wychowania.. moj ma 2 lata wazy 33 kg a wasz?

Gość gość
moja ma 8 lat, 30kg. Wlasnie lezy kolo mnie z glowa na poduszce i chrapie. Mam 5 letnia córke i kota, wszyscy zyja w zgodzie.

Gość gość
właściciele amstafów to najczęściej dresiarze, ich hobby to siłownia, ulubiona marka samochodów - BMW, prawdziwi mężczyźni, kobiety kochają takich

Gość gość
Oj tam. Co to za różnica ile kg.. http://www.nymeta.co/wp-content/uploads/2014/11/american-restaurant-dog-meat.jpg To się ze sobą wymienia, bo jeżeli pies jest większy, to jest po prostu więcej mięsa, a gdy jest mniejszy, to smaczniejszy. A tak swoją drogą, to w jakim celu go tak długo hodujesz? Przecież on już nie będzie cięższy. Nie szkoda c****eniędzy na barf? Ja bym go zjadł gdzieś tak po 8 miesiącach. Co ty fabrykę chcesz wyhodować całą?

Gość gość
hahahaha nie ma to jak stereotypy, nie jestem dresiarą a moja suka nie rzuca sie na wszystkich z zębami, wręcz przeciwnie uwielbia dzieci i wszystkie kolezanki mojej cory lgną do niej zeby chociaz poglaskac.

Gość gość
Omg co za glupi komentarz pytam z ciekawosci o wage i tyle .. haha to sa takie przytulaski jak spac to zawsze razem

Gość gość
Ja mam pittbulla nie amstaffa. Niedługo kończy rok. Bardzo przyjacielski mniejszy pies go gryzie a on nic. Bardzo wierny ciagle by się przytulal. Czasami szczeknie na kogos jak jest ciemno ale poza tym nic nie zrobi. Obce psy ignoruje. Tylko jak się ktos kloci w domu to skacze i rozdziela ale krzywdy nie robi :)

Gość gość
Bym go zjadł.

Gość gość
ja dresiarą nie jestem. Moja Tequillka zmarła 4 miesiecy temu w wieku 10 lat. Była cudowna, kochana dla dorosłych i dzieci. Moje serce rozpadło się po jej śmierci na milion kawałków. Jedyny problem jaki z nią miałam to to, że nie akceptowała obcych kotów i niektórych psów.

Gość gość
z wlasnego doswiadczenia moge podpowiedziec zebyscie nie pozwalali swoim psom gryzc kamieni, cegieł itp, moja niunia ma na tym punkcie obsesje i zlamala kła na cegle, wdalo sie zapalenie i wlasnie jestesmy po zabiegu usuniecia kła, takze zostalo tylko szarpanie starych szmat dla zabawy hahaha ;-] moj pies morderca to szczerbol.

Gość gość
Bardzo ci wspolczuje tequilki napewno nigdy o niej nie zapomnisz te psy sa wyjatkowe daja tyle milosci

Gość gość
Moj Chavi nigdy nie zaczyna z innymi prze wazne olewa zaczepki chociaz czas en sie zdarzylo ze juz sie wkurzy to warknie jak lew i jest cisza haha ale nigdy zadnemu psu krzywdy nie zrobil.. jedynie jest bardzo zazdrosny o mnie o swojego pana nie ale ja nie moge za dlugo glaskac inny ch psow bo przyjdzie i doslownie odpycha inny ch samcow

Gość gość
Tęsknię za nią z dnia na dzień coraz bardziej, więc na pewno nie zapomnę. I chyba przez to, że była taka wyjątkowa już nigdy nie zdecyduję się na innego pieska.