Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemowlę w nocy śpi a w dzień wybudza się po ok. 3 minutach

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Moje 8 tygodniowe dziecko w nocy śpi dobrze - przesypia ok 5 godzin bez przerwy (zazwyczaj). Zasypia bez kołysania - po prostu kładę się z dzieckiem do naszego łóżka i po jakimś czasie zasypia, czasem nawet zaśnie samo w łóżeczku. Natomiast w dzień jest tragedia. Co zaśnie to budzi się po chwili. Jest zmęczone, ale i tak się budzi. Pomagają jedynie spacery - wtedy jest w stanie przespać godzinę, czasem dwie, trzy. Czy jest na to jakaś rada? Co zrobić, by dziecko się nie wybudzało..?

Może ma jakiś problem... Mój dzieciak wybudzał się, bo miał kolki. Musisz zapytac tez może lekarza.

Gość gość
Miałam to samo:-) i dziecko problemu żadnego nie miało typu kolki. Taki był i już. Każdy mówił- ciesz się że ci śpi w nocy a nie odwrotnie. Też tylko spacery. Ba...mój syn urodził się zimą i w lekkim mrozie drałowałam dziennie po 3 godziny bo sobie spał smacznie. Jak tylko do domu wjeżdżałam- koniec- oczy jak 5zł! W domu nic nie mogłam zrobić. Z czasem przysypiał w domu do 10-20 minut. Czasami dłużej się go nalulałam niż on potem spał. No taki miał urok. Wytrwałam:-) taraz moje szczęście ma niespełna 2 lata i śpi raz dziennie po ok 1,5 do 3 godzin. W nocy bite 10 godzin bez przebudzania. Cierpliwości mamusiu:-) viola

Gość gość
Z moja corka bylo to samo.ok 4 miesiaca zycia zaczela sobie ucinac dluzsze drzemki w dzien.teraz ma 7 miesiecy i spi 2 razy dziennie po 2 godziny.noce przesypia cale odkad skonczyla 4 miesiace.

Gość gość
U mnie identycznie, ma 10tyg

Gość gość
a ja juz myslalam ze tylko moja tak ma, a ma 9 tyg. A powiedzcie od jakiego wieku wasze dzieci zaczely lepiej sypiac w dzien?