Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba nigdy nie znajdę chłopaka...

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem imprezowa,przebojowa, wyluzowana. Wszystkim sie przejmuje, jestem uczuciowa,kochająca ,szczera i niestety naiwna bo często wykorzystywana a i tak zwykle tego nie widzę. Nikomu nie życzę zle, zawsze wespre,okazuje uczucia,spontanicznie potrafie rzucic sie na szyje, ciesza mnie takie małe rzeczy,taka mała niezdara ze mnie, czasami boję się ludzi, w ogóle tez boję się wszystkiego co nieprzyjemne. Jedni mną gardzą , drudzy mówią że jestem slodka. Ja sama zle czuje sie z taka osobowością. Z wyglądu też nie jestem piękna ani nawet ładna niestety. I widze ze zwykle sluze za koleżankę której można się wygadać czy nią zaopiekowac (niektórzy mają taka potrzebę zeby się dowartosciowac). Przez to że nikogo nie mam czuje sie jeszcze bardziej zagubiona. A niestety nie wejdę w związek z pierwszą lepszą osoba. Chce odczuć ze jestem kochana, akceptowana i chce się czuć bezpiecznie a do tej pory spotkałam samych nieatrakcyjnych dla mnie mezczyzn..mam juz 23 lata :( myslalam o samobojstwie nawet :( macie jakas rade?

Gość gość
pewnie szukasz takiego co ma 190+ cm, dlatego jesteś sama.

Gość gość
ty psi chuyu opi3kuj to sie chora matka a nie po ukrainie sie k****ic

Gość gość
Sam jestem od zawsze sam. Mam 25 lat. Z wyglądu jestem raczej przeciętny, na plus, może i nawet przystojny, ale jednak wolę pozostać w stanie wolnym. Spróbuj odnaleźć szczęście w sobie samej.

Gość gość
Ja jest modelem i tez jestem sam :(

Gość gość
a dlaczego nie plus 19o cm?

Gość maniiek
Ja tez chce sie zabic wiec moze jakid dułet