Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KoloBolo

Moja żona chce żebym bzykał się z facetem...

Polecane posty

Gość KoloBolo

Mówi, że to jej najskrytsza fantazja, że uwielbia takie filmy oglądać w necie, zawsze podobno momentalnie jest mokra i musi zrobić sobie dobrze i ma niesamowite orgazmy oglądając takie sceny :/ ostatnio zaproponowała, że przyprowadzi kumpla z pracy, który podobno jest bi i ja miałbym się z nim bzykać na jej oczach a potem ona by dołączyła. Na pytanie jak sobie to wyobraża wymyśliła, że on najpierw robiłby mi loda a potem ja bzykałbym go w tyłek a ona w tym czasie zajmowałaby się jego fiutem oralnie lub on by ją bzykał :/ wg niej chętnie też popatrzyłaby jak ja robię mu loda lub on bzyka mnie w tyłek :/ kurde, ja nawet czopka nie dam tam sobie wsadzić a co dopiero fiuta! Najgorsze jest to, że zależy mi na swojej kobiecie ale takie układy mnie nie kręcą :/ próbowaliśmy mmf i ffm i było ok, ale klasycznie, wyłącznie hetero a ta wymyśliła coś takiego :/ macie panowie lub panie jakieś doświadczenia w tej materii? warto pomimo wszystko spróbować? Pozdrawiam!!

Gość gość
cóż ci napisać? ssij!! :D

Gość gość
spróbuj - mysle ze bedziesz zdowolony - a moze nawet kobiety przestana cie krecic, nie ma to jak dobry huj w d***e

Gość gość
Moim zdaniem ta propozycja jest zupełnie normalna i naturalna. Obecnie większość kobiet ma takie fantazje. To naturalne.

Gość gość
Dokładnie :) Wklej jpg ;)

Gość KoloBolo
Mam wątpliwości, jakieś to mi się takie wynaturzone wydaje :/

Gość gość
ja prdl,zboczeniec z tej twojej zony. Stracisz godnosc jesli sie na to zgodzisz.

Gość gość
Zgódź się, myślę że będziesz zadowolony po wszystkim

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak godność w alkowie ;) Masz szansę na przeżycie czegoś wyjątkowego ;)

Gość gość
:D :D ;)

Gość gość
No i co w tym niegodnego?

Gość gość
obciagnij mu a ona niech patrzy i zabawia sie sama - nie mart sie co ktos pomysli, wazne ze tobie bedzie sie podobalo , a bedzie przeciez

Gość gość
Nindywidualnych się na to nie zgadzaj potem będziesz żałować. Zacznisz trcić tożsamości seksualną bedzuesz czuł sie jak ostatnie śmieć straxisz poczucie własnej wartości. Ból fizyczny po czymś takim może zniknie (chodź to nie jest pewne wiem że ludzie tego nie uznają ale kobieta ma dużo wytrzymały odbytu nisz facet serio zobacz sobie w internecie jakie niektóre kobiety tam obilety wsadzają ) ale rany psychiczne zostaną będziesz żałować

Gość gość
Bylo kiedys takie prowo na kafeterii

Gość gość
a pozniej koles zonci w pracy bedzie opowiadal jak to mu gale robiles. hahaha masakra

Gość gość
Temat zaczerpnięty z wczorajszego ,,Pragnienia kobiet " czy jakoś tak :)