Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O tym jak totalnie upokorzyłem kochanka żony

Polecane posty

Gość gość

On pracuje jako fryzjer dla psów w jednym z salonów fryzjerskich. Pod fikcyjnym nazwiskiem umówiłem się na koloryzacje i cięcie sierści naszego yorka u niego. Yorka dostaliśmy na prezent ślubny. Umówiłem się w godzinę szczytu kiedy było najwięcej klientek. W domu ubrałem się z mój garnitur ślubny i wzięłem ze sobą 3 letnia córkę i Terminatora - yorka. Jak weszłem do salonu to wszystkie umilkły i patrzyły się na mnie a ja podeszłem do tego kolesia i wywrzeszczałem mu prosto w twarz jak śmie brukać moje małżeństwo i psa, weszłem na fotel i podniosłem córkę pod sam sufit i kazałem się wszystkim na około napatrzeć jak to jest niszczona moja córa, to dziecko które trzymam! Terminator w tym czasie sikał w kącie. Wyjęłem zaświadczenie od weterynarza, że pies ma pchły i rzuciłem go mu w twarz krzycząc że niszczy tez Terminatora, bo tyle na leczenie wydaliśmy, a pchły pewnie złapał u niego. Potem wzięłem nożyczki i obcięłem mu trochę włosów, i zaczęłem ciąć mój garnitur i włosy córki i Terminatora i rozrzucać po salonie wrzeszcząc że może i ten garnitur i jej włosy też chce zbrukać bo mała na pewno złapała pchły! Dziecko się śmieje, pies szczeka, klientki uciekły. Po wszystkim wyszłem i pojechałem autem do domu z córką i psem. żona wysłuchała naszej historii i powiedziała że dobrze zrobiłem, a potem przyniosła mi piwo.

Gość gość
Zupełnie ci nie wyszło. Jakim cudem kochanek żony może być fryzjerem skoro jak świat światem każdy facet-fryzjer to gej?

Gość gość
A potem się obudziłem i czar prysł!

Gość gość
Piejo kury piejo ni majo koguta ...

Gość gość
Dobrze ze chociaż garnitur założyłeś bo juz myślałam ze w tej wyświechtanej sukni ślubnej swojej zony wystąpiłeś :-)

Gość gość
Ja to widziałam bo z zakładu fryzjerskiego kradnę szampon dla psów bo mam fryzjerski damsko/ męski a w tym czasie oni podrzucili sobie dzieciaka i biegali od zakładu do zakładu, moja kumpela dała dziecku ciastko kruche z dżemem z piekarni stokrotka.

Gość gość
Zupełnie ci nie wyszło. Jakim cudem kochanek żony może być fryzjerem skoro jak świat światem każdy facet-fryzjer to gej? xxx Psich fryzjerów tez to dotyczy? Jeżeli tak, to nie świadczy, że historia jest nieprawdziwa, tylko autor się pomylił i nie jest to kochanek żony. ;)

Gość gość
Kurwa , jakiś debil przyszedł i zrobił aferę w zakładzie fryzjerskim, zostawił pchły, strzępy garnituru ślubnego, jego dzieciak nakruszyl ciastkami z kleksem dżemu a pies zrobił siku . No ludzie jak tak można. Zamykam zakład i idę do Olka na masaż .

Gość takajedna28
Ej no i co ten fryzjer na to? Obiecal poprawe?

Gość gość
Coz za fantazja