Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę zajsc w ciążę, czy to dlatego że mój partner to sterydziarz?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo marzy mi się dziecko. Jestem zdrowa i plodna i mimo to nie mogę zajść w ciążę :( Okres przychodzi co miesiąc . Wspolzylam w dni płodne ,owulacje, nieplodne... I czwarty miesiąc nic. Mój partner systematycznie od roku używa wspomagaczy na miesnie . Ćwiczy na siłowni. Obawiam się że on jest przez to bezplodny . Czy jest taka opcja że to przez sterydy nie możemy mieć dzieci?

Gość gość
Skąd wiesz, ze jesteś plodna skoro ciąży nie ma? Tak, problem może leżeć po stronie partnera

Gość gość
Plodnosc nieplodnosc tomaly pikus bedziesz mu dziekowac jak chory dzieciak bedzie

Gość gość
Dlaczego ma być chore?

Gość gość
Z tego co wiem to sterydy uszkadzają plemniki. Przez co płodność jest ale malutka plus mogą wystąpić wady.

Gość gość
Nie, wielu sterydziarzy ma dzieci. Nawet zawodowcy, którzy przyjmują chore ilosci.

Gość gość
Niepłodność to jeden ze skutków ubocznych sterydów. Innym jest agresja. Generalnie sterydy szkodzą na cały organizm, mogą tez powodować agresję. Może to dobrze, że nie macie dziecka...

Gość gość
gość dziś - Jest wiele wspomagaczy i to nie muszą być sterydy. ;)Może po prostu jest bezpłodny i tyle a wierz mi że zdarzają się tacy ludzie.

Gość gość
Plodnosc sie zmniejsza ale jesli odstawi wsystko wroci do normy

Gość gość
niestety ale jest to możliwe. Jeśli odstawi "wspomagacze" to powinno być ok. Mozecie wtedy zacząć celować w owulację albo stosować zele ułatwiające zapłodnienie np conceive plus albo pre-seed.

Gość gość
pojedź na wieś, tam mają byka, co zapładnia krowy

Gość gość
Tu udzielają się kobiety, które mimo regularnego okresu nie zachodzą w ciążę po iluś cyklach starań. Najwyraźniej okres to nie wszystko.

Gość gość
"Niepłodność to jeden ze skutków ubocznych sterydów. Innym jest agresja. Generalnie sterydy szkodzą na cały organizm, mogą tez powodować agresję. Może to dobrze, że nie macie dziecka... " w życiu większej bzdury nie słyszałem....co za laik się wypowiada skoro nie wie???żeb ynie powiedzieć gorzej...żenujące sa tego typu komentarze...ilość plemników może być mniejsza, jasne że tak ...najważniejsza rzecz to po cyklu nie zapomnieć się odblokować no i jak już chłop coś bierze to chociaż niech to będzie coś sprawdzonego... moge dać namiary na na prawdę ogarniętą stronkę doping-online.com tam na pewno warto ;) pozatym zrób badania u sb na płodność i u faceta..będzie jasne...przecież niektórzy ludzie w ogóle są bezpłodni...

Gość gość
Nie spamuj, i nie naganiaj sobie klientów, bo piszesz bzdury, że ten szajs jest bezpieczny. Są leki, które zażywane przez faceta mogą wpłynąć na uszkodzenie płodu nawet po kilku tygodniach od zaprzestania zażywania! mój dostał kiedyś lek i w ulotce było ostrzeżenie, żeby z planowaniem ciąży wstrzymać się przez parę miesięcy, bo stężenie leku utrzymuje się w ograniźmie długo po tym, jak przestanie się go łykać. http://www.sosrodzice.pl/leki-zmniejszajace-plodnosc/2/ "Stosowane w dużych ilościach sterydy mogą mieć wpływ na przysadkę mózgową oraz zaburzać wytwarzanie ważnego hormonu: testosteronu oraz lutropiny i folikulotropiny. W konsekwencji często zmniejszają liczbę plemników, ograniczając możliwość poczęcia."

Gość gość
daj badania które to potwierdzają! nie ma takich a uszkodzenie plemników to juz totalna bzdura, jestem już od wielu lat na cyklach sterydowych i ani nie jestem agresywny ani nie mam problemów w łóżku i mam zdrowego syna... czyżby stał się cud aleluja??? i czemu inni zawodowcy mają zdrowe dzieci, czekam na uzasadnienie mądra gowo, bo nie masz na ten temat pojęcia a wypisujesz jakbyś wszystkie rozumy pozjadał... pozatym bardziej niebezpieczna jest jż kobieca antykoncepcja niż sterydy... ale trzeba trochę w tym siedzieć i co nie co wiedzieć na temat medycyny ... a nie wyczytać durnowaciznę na jakiejś pseudo naukowej stronie gdzie piszą informacje wyssane z palca

Gość gość
Staje mu jeszcze?

Gość gość
Moja koleżanka wyszła zamąż za muskularnego faceta który uprawiał box i brał sterydy ,pierwsze dziecko urodziło im się poważnie chore,z licznymi wadami,oddali do domu dziecka, po dwóch latach znowu okazało się że dziecko ma wady pomimo tego urodziła i znowu oddała do adopcji są 10 lat po ślubie i nie mają dziecka.

Gość gość
Mój mąż od 20 lat przyjmuje sterydy, oczywiście nie stałe. Mamy 3 dzieci, wszystkie zdrowe i były poczęte w pierwszym cyklu. Dodam też, że mu staje kiedy tylko chcę :)

Gość gość
Nie no super. facet szprycuje się sterydami, a żonka zadowolona. Chyba nie mylisz sterydów z odżywkami?

Gość gość
Sama robię mu zastrzyki. Od czasu do czasu sama biorę hormon wzrostu.

Gość gość
Masz z tym problem?

Gość gość
Wy ich nie kochacie skoro pozwalacie im brać trucizny. Nigdy bym nie pozwoliła żeby mój facet brał sterydy.