Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gruba kobieta jest obleśniejsza niż gruby facet.

Polecane posty

Gość gość

I nie pompujcie się, bo taka jest prawda. Częściej szczupła kobieta weźmie grubego mężczyznę, niż gruby weźmie tłustą kobietę.

Gość gość
Nie wiem czy to wynika z różnic "obleśności" tylko kobiety chyba częściej są zdolne przymknąc oko na wady mężczyzn i nie przywiązują takiej wagi do wyglądu. A co do samej twojej tezy to nie zgadzam się.

Gość gość
To tylko świadczy o facetach :P Tak samo podczas choroby małżonka- mężczyźni częściej porzucają chorą żoną, niż żona chorego męża. x Akurat wg mnie gruby facet jest gorszy. Kobieta gruba czesto najpierw ma dupę i uda - więc to nie jest takie straszne. A faceci hodują te paskudne piłko-brzuchy. Do tego te Janusze są tak zapatrzone w siebie, że łaza w lato z tymi owłosionymi brzucholami, są często spoceni, nie potrafią się ubrać. Kobiety jednak schludniej i estetyczniej wygladają. x PS. Mam niedowagę i nie mam w planach tycia więc raczej nie jestem stronnicza.

Gość gość
"Kobieta gruba czesto najpierw ma d**ę i uda - więc to nie jest takie straszne." VVVVVVVVVVVVVVVV Chyba śmieszna jesteś. Doopa i uda? Zapomniałaś o ulanych brzuszyskach, cycach do pasa, podgardlach i cellulicie

Gość gość
Zgadzam się z gościem z 12:36. Kobiecie w większości przypadków tłuszcz rozkłada się bardziej równomiernie i kobiety zdaja sobie sprawę ze swojego wyglądu i starają sie go ukryć. Faceci natomiast bez skrepowania wywalaja gołe tłuste brzuszyska na ulicy.

Gość gość
Chorobliwie otyły facet też będzie cały nalany i będzie miał cycki :D A cellulit dziś u mężczyzn nie problem (coraz więcej estrogenpoodobnego syfu ze środowiska mamy+ kiepski tryb życia i cellulit gotowy). x Ale zwyczajnie gruba (czyli z nadwagą) osoba nie ma aż takich cech, już nie przesadzaj.

Gość gość
Niestety to bzdury. Zarówno kobieta jak i facet są dramatami takimi samymi, więc żałosna jest ta niby licytacja. Otyłość mężczyźnie odbiera męstwo, staje sie aseksualnym tworem, a kobiecie odbiera kobiecość, zaczyna taka wyglądać jak jakaś upośledzona. Jedno i drugie sprawia że na potencjalną myśl o związku czy seksie bierze niesmak. Niestety ci ludzie nie chcą widzieć swojej obleśności. Zamykają na to oczy, chowają głowy w piasek, za to od razu wypatrzą i głośno skomentują że ktoś ma pare deko więcej, ktoś kto np. waży o połowe mniej niż oni. Jak ktoś im coś powie o ich wyglądzie to jest straszna obraza. Jak próbują sie odchudzać to jest więcej gadania niż czynu, potem temat sie ucisza i w efekcie jest cały czas jedno i to samo przez całe życie. Łudzą sie że im sie nie wiadomo co należy w miłości, że są w porządku ludźmi a nawet że są atrakcyjnym towarem. Chore. Choooreeee

Gość gość
Ja to się zastanawiam ja wygląda życie erotyczne takich grubasów. Tzn chodzi mi o takich co waza od 150 kg w górę. Maja tam zalane uda, d**e i brzuch tłuszczem, że ciężko mi wyobrazić sobie, jak facet ma tam dosięgnąć, szczególnie jeśli on też jest gruby. Albo jak takie kobiety znoszą ciążę, nie dość że szkielet musi tyle kilo dziennie znieść to jeszcze ciąża. Jak wygląda poród, naturalny musi być ciężki jak z fotela cielo spływa, ciężko na oewbo się utrzymać kobiecie, a cesarka to dla mnie dramat, rana schowana pomiędzy faldami tluszczu bez dostępu do powietrza. W ogóle w gabinetach ginekologiczmych samoloty są raczej wąskie, jak one tam sadzaja swoje tłuste d**y?

Gość gość
13:54 dobre z tymi fotelami ginekologicznymi:D ale wyobraź sobie tego ginekologa hahaaaa Zastanawiasz się jak wygląda ich seks....kiedyś był tu temat i akrobatki xxl pluły sie, że one sa bardziej zwinne w łóżku od szczupłych i jakich to one akrobacji nie wyprawiają z partnerem:D w chooy smiechu wtedy tu było z nich, bo chyba nawt same uwierzyły w to co mówiły:D:D

Gość gość
Przecież takie grube baby mają tak samo odtłuszczone łono jak wszystko inne, chyba same nie wiedza co mają miedzy nogami bo ciężko zza takiego brzucha cokolwiek zobaczyć. Wady im wiszą pod własnym ciężarem... Facet też ma odtłuszczone łono, pulok wydaje się mniejszy, schowany wgłąb tluszczu. No i jak ma facet taki brzuch to też przeszkodą. No nie wiem, jakoś nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić

Gość halia891
Oj grubym nie jest fajnie być wiem to po sobie faceci śmieli się ze mnie;) ale do czasu;) bo w końcu wzięłam się za siebie;) zrzuciłam 32kg nadwagi dzięki regularnym posiłkom plus suplementacji Afrykańskie Mango http://afrikanmango.pl chodziłam również na basen 3 x w tygodniu ale gruby facet również ma coś odstraszającego nie tylko kobieta!

Gość gość
Nie chciałabym zobaczyć za nic w świecie grubej baby nago. Na początek okrągła buzia i czerwone pulchne policzki. Włosy tłuste, związane w chudy kucyk, ewentualnie fryzura na chłopaka. Po twarzy spływają kropelki potu. Potem wielki wał pod brodą i wielkie rozlane ramiona. Następnie ogtomny wiszący biust z wielkimi sutkami, włoski wokół sutków. Potem ogromniasty brzuch, wałek na wałeczku i wzdęte podbrzusze. Potem c**a, oczywiście zarośnięta bo przez wielki brzuch ciężko się ogolić. Następnie wielka dupa i uda z cellulitem, które trzęsą się przy każdym kroku. Ciałko oczywiście spocone, bo tłuszczyk mocno grzeje. Fuuuj. Oto moje wyobrażenie o grubaskach. C

Gość gość
Ciekawe czy pipka takiej grubaski to dwa grube wałeczki, czy widać conieco vo jest pomiędzy?

Gość gość
Gościu z 12:41 - dlaczego gruba kobieta ma mieć cienki kucyk lub fryzurę na chłopaka? I dlaczego koniecznie tłuste włosy? Twoje podniecanie sie grubymi osobami jest dla mnie nieco niezdrowe. :o

Gość gość
Bo zwykle takie grubaski mająalbo krótkie włosy, albo dłuższe ale cieniutkie

Gość gość
:D:D

Gość gość
Acha , czyli wszystkie chudziny maja , geste, bujne i długie włosy ? :D Marzenia :P

Gość gość
To chyba też zalezy od rodzaju tej otyłości. U mężczyzn rośnie brzuch i cycki a nogi nieraz pozostają jak patyczki. U kobiet do krągła pupa może wyglądać ponętnie, ale jeśli np. utraci zarys talii - to nie wygląda dobrze.