Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana Nana

Mój facet jest miękką fają w sypialni...

Polecane posty

Gość załamana Nana

Hej. Pisze tutaj bo już nie wiem co robić. Mam 28 lat, mój facet 25. Na wszystkich płaszczyznach naszego związku jest idealnie oprócz łóżka. Już nie wiem co mam robić. Czuję się źle sama ze sobą, zamykam się w sobie i nie czuję kobieco. Z moim facetem jesteśmy 2 lata i jeszcze ani razu nie miałam orgazmu! On uważa się za macho w tym temacie i w ogóle ale jest beznadziejny. Kochamy się w jednej pozycji klasycznie bo inaczej nie lubi, zero gry wstępnej i ciągle ten sam scenariusz. On wieczorem idzie się myć a ja po nim,więc on już czeka rozebrany w łóżku na mnie po czym zakłada gumkę i się kochamy. Zero buziaka, zero złapania za cycka nic... Po wszystkim tylko mnie cmoka w czoło lub w usta i zasypia. W weekendy zero spontana czy seksu o innej godzinie na przykład rano :(. Pomóżcie!

Gość gość
skąd wiesz, że inaczej nie lubi?

Gość załamana Nana
Bo próbowałam innych pozycji ale zawsze się wykręcał,że nie. Na kowbojkę nie bo ma za wrażliwego penisa i mu nie wygodnie, na łyżeczkę nie bo ręka mu drętwieje.. od tyłu nie bo musi widzieć twarz i kojarzy mu się z dziwkami na filmach, na stojaka nie bo niewygodnie on woli leżeć itp. Jak go chcę popieścić to nie bo go łaskoczę.

Gość gość
facet potrzebę seksu ma, czyli zdrowy :) to może ty przejmij inicjatywę, jesteś od niego starsza, być może z większym doświadczeniem lub większym temperamentem, zaskocz go!!

Gość gość
chyba ci się egoista łóżkowy trafił... walcz z nim jego własną bronią :)

Gość gość
a ręce go nie bolą jak sie na nich opiera żeby ci patrzeć twarz w trakcie?

Gość gość
chyba, że to krótkowidz może sprawdza z bliska czy ci wąsy nie rosną?

Gość załamana Nana
No własnie ja bym chciała tak namiętnie, z grą wstępną a nie tak na sucho. Czasami to gdy wchodzi we mnie to aż lekko boli bo nie ma nawilżenia jeszcze. Na misjonarza też marudzi o rękach, że kondycji nie ma i go bolą po seksie.. testowałam już łapanie go za penisa w ciągu dnia, gotowanie w samej bieliźnie lub nago nic! Tylko raz dziennie wieczorem i dupa :(

Gość gość
znaczy, że silnie reaguje na bodźce z czwartego wymiaru

Gość gość
szczerze mówiąc to go podziwiam. też bym tak chciał wg harmonogramu zapał łapać

Gość gość
Przegoń chwasta i znajdz sobie lepszego. Ten się nigdy nie zmieni.

Gość gość
Powiem Ci, że tragedia z takim kochasiem, egoista i leń w tym zakresie. Walcz o to, co ci się należy na wszelkie sposoby, a jak nie uwidzisz efektów to znaczy, że całe życie będziesz tak miała. A wtedy to już pozostaje ucieczka :-)

Nana,chcesz dobrego rżniątka,ż grą wstępna,lizankiem etc - napisz :classic_cool:))