Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy spędziła, któraś z Was urlop na Roztoczu z dziećmi?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak w temacie. Planujemy z mężem urlop na 2017 rok. W tym byliśmy w Zakopanem ale ceny wysokie, ogromny tok. Z wózkiem przez Krupówki przejść to masakra jakaś. Za rok chcemy trochę spokojniejszą okolicę i tak wpadłam na pomysł z Roztoczem. Napiszcie jaki ceny i co fajnego.

Gość gość
Tak, ja byłam w tym roku tydzień na Roztoczu z dzieckiem 9 miesięcy. Co zwiedziliśmy: -Zamość: starówka, ratusz, kolegiata, zoo, mury obronne, park linowy, przepiękny park z jeziorkiem - Szczebrzeszyn : rynek, pomnik chrząszcza - Zwierzyniec: deptak, stawy echo, góra bukowa, kościółek na wodzie, zalew rutka, browar, zjazd tyrolką - Guciów: skansen - Górecko Kościelne: drewniany kościółek, piękna i klimatyczna aleja dębów z drewnianą drogą krzyżową, kapliczka na wodzie, tama bobrów - Obrocz: kajaki na Wieprzu, park linowy - Krasnobród: zalew z plażą, rowerki wodne, park linowy, kamieniołom, rynek - Nielisz: zalew

Gość gość
Jeśli jeździcie na rowerach to jest tk wymarzone miejsce na wypoczynek. Kilometry tras rowerowych, piękne lasy, pola. Mało ludzi, świeże powietrze.

Gość gość
Na roztoczach bakterii??? Nieeee nie nie nieer

Gość gość
My z mężem byliśmy w zeszłym roku tam na wakacjach. Bardzo nam się podobało. Cisza, spokój, można naprawdę odpocząć i zrelaksować się. Noclegi w Biłgoraju znalazłam w internecie na http://otonoc.pl/noclegi-Bi%B3goraj Polecam

Gość gość
powietrze wolne od smrodu do tego polecam jeszcze Krasnobród, góra Bukowa w Zwierzyńcu, Górecko Kościelne i zagrody wiejskie knajpki, super miejsce w Zamościu jeszcze zoo i sporo atrakcji w nim

Gość gość
w Zamościu na rynku jest jeszcze fajna pijalnia czekolady i desery, przepyszne gofry, nigdzie lepszych nie jadłam

Gość gość
W tym roku byliśmy z dziećmi tutaj - www.kaszuby-domek.pl blisko jezioro, plac zabaw, bawialnia

Gość gość
Na jeziora przyda się własny kajak albo rowerek wodny. Ja jestem wielkim fanem rekreacji na wodzie i na ten rok spełniłem swoje dwa marzenia - własny kajak i rowerek wodny. Jeżeli ktos jeszcze jest takim zapalonym fanem i marzy o kajaku czy rowerku to podaję namiar www.koza.info.pl.