Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirabelka33

Jak sprawdzić kto wchodzi na naszego facebooka!

Polecane posty

Gość Mirabelka33

Cześć moje kochane dziewczynki :P Znalazłam fajny filmik i przetestowałam sposób. Aż się zdziwiłam ilu konowałów mnie podgląda :D Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=UPUwl0jGCO4 Proste jak budowa cepa, każdy sobie poradzi. PS. Chwalcie się w komentarzach ile osób was odwiedza.

Gość Gosia1177
Niezłe, czy to jest za darmo?

Gość MajaMotylek
Gosia, właśnie sprawdziłam i tak. Swoją drogą same konowały mnie podglądają hahaha :D

Gość Matka Polka667
Dobrze narzędzie. Od dziś już FB nie taki tajemniczy :)

Gość BaśkaMiała
Wszystko super, ale zauważyłam, że często podgląda mnie mój szwagier. Czy to może coś znaczyć?

Gość Marciniak9932
To znaczy, ze twoje małżeństwo dobiega końca :D O Kurwa ale mnie fajne loszki podglądają :)

Gość gość
Z reguły jestem podejrzliwa na takie stronki, ale ta jest z******ta. Jak dla mnie pierwsza klasa, dokładnie tego na fb brakowało.

Gość gość
Ile sie placi za tego smsa?

Gość gość
ludzie nie dajcie się nabrać ;)

Gość gość
Przecież to jest za darmo :)

Gość Martucha98
Fajnie wiedzieć jak dużo ludzi wchodzi na mój profilek :)

Gość gość
Dokładnie tego mi właśnie brakowało na fb. Dzięki :D

Gość MałgorzataKwiatuszek
Czemu ja to dopiero teraz znalazłam? Super funkcja teraz już wiem kto mnie podgląda na fb :)

Gość Justyna882
Świetne narzędzie dla każdego fejsbukowicza :)

Gość gość
sms kosztuje 25 zł plus vat.

Gość Marysia 992
G****o prawda. To wciąż działa! elegancko :)

Gość gość
kolejna lipa 1) podajesz swojego @, który leci do baz danych, którymi handlują firmy marketingowe i skrzynka będzie zalewana tonami spamu z reklamami 2) trzeba wysłać SMS Premium 3) na 99% będzie włączy się automatycznie subskrybcja, która co tydzień/miesiąc będzie zżerać z konta/pobierać z abonamentu sporą ilość kasy (ok 30 pln a w skrajnych przypadkach nawet 90 pln), 4) podany numer również ląduje w marketingowych bazach danych i potem będą tony reklamowych SMS-ów albo tzw. seks-randkowe łańcuszki. TAK WIĘC NIE DAJCIE SIĘ NA TO NABIERAĆ

Gość gość
Daremnie zorganizowany marketing szeptany

Gość GosiaczekBuziaczek
@up i 2xup O czym wy mówicie? Jaki marketing szeptany ? Przecież filmik działa, program pokazywany na filmiku również... Przecież sama testowałam i generalnie często tego używam. Polecam samemu skorzystać.

Gość Mirabelka33
Gosiaczek dziękuje za wyprostowanie tematu :) Zachęcam do skorzystania :) Jak sprawdzić kto mnie obserwuje na fb Kto oglądał mój profl na facebook podglądacz na fb jak zobaczyc kto podgląda na facebooku aplikacja kto podgląda twój profil kto podglada mnie na facebooku kto cię podgląda na fb kto mnie odwiedza na fb facebook podglądanie zobacz kto cie podglada na facebooku jak sprawdzic na facebooku kto cie podglada kto mnie oglądał na fb jak zobaczyć kto mnie obserwuje na fb kto mnie obserwuje na fb kto oglądał mój profil na facebooku jak sprawdzić kto oglądał mój profil na fb jak sprawdzić kto mnie obserwuje na fb orderedfriends kto odwiedza mnie na fb fb podglądacz profil na facebooku fejsbuk moj profil facebook kto oglądał mój profil kto odwiedza mój profil na fb jak sprawdzić kto odwiedza twój profil na fb jak sprawdzić kto odwiedza twój profil na facebooku kto odwiedza twój profil na fb jak sprawdzić kto cie obserwuje na fb jak sprawdzić na fb kto mnie obserwuje jak sprawdzić czy ktoś mnie zablokował na fb fejs podglądacz opinie jak sprawdzić kto mnie zablokował na fb podglądane

Gość gość
Ludziska nie nabierajcie sie.

Gość gość
UWAGA!!!!!!! OSZUSTWO!!!!!! NIE DZIAŁA!!!!!!

Gość gość
Nie rozumiem, mając fb zgadzasz się na to, że ktoś widzi Twoje konto. Dodam, że właściciel konta decyduje co wdzą inni!! Śmieszne jest to .... sprawdz kto ogl twój profil. Jak nie chesz to usuń profil albo znajomego.