Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możliwe, ze jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam, tydzień temu pierwszy raz kochałam się z moim partnerem. Na początku mój chłopak wszedł we mnie bez zabezpieczenia, ale dosłownie na 3-4 ruchy bo nie chcemy byc jeszcze rodzicami. Następnie już w prezerwatywie kochaliśmy się. Ponieważ został mi jeszcze rok studiów bardzo denerwuję się, że podczas zbliżenia mogłam zajść w ciążę. Sprawdziłam w kalendarzyku, że w dniu zbliżenia prawdopodobnie miałam owulację. Od tego czasu bardzo się denerwuję i jest mi niedobrze. Znajduje tez u siebie objawy ciąży tj. powiększony biust (ale nie jest bolesny, ani wrażliwy). Bardzo proszę o odpowiedz, wiem, ze kosztuje mnie to za duzo stresu i od następnej @ zacznę przyjmować tabletki.

Gość gość
Jeśli miał wytrysk to istnieje duże prawdopodobieństwo. Jeśli preejakulat i od ostatniego wytrysku oddawał mocz, mniejsze. Musiałabyś mieć strasznego pecha

Gość gość
Jeśli doszedł w prezerwatywie to szanse są minimalne. Nie stresuj się. A po 14 dniach od stosunku zrób w razie niepokoju test

Gość gość
Jak to jest, że na miesiączkę wszystkie mówicie @? Umówiłyście się? 2. Nie jesteś w ciąży.

Gość gość
Odwiedziny gościa w ci/pie przyniosą nagrodę 500+

Gość gość
500 jest dopiero przy drugim dziecku...

Gość gość
Dziecinada

Gość gość
Nie swiruj, gdy bylam mlodsza tez przezywalam prawie co miesiac czy nie jestem w ciazy. Nie jest tak latwo zajsc. Musi byc wytrysk w srodku i dni plodne a i wtedy jest1/4 szansy. Ja przerywanym sie kochalam z mezem kilka lat i nie wpadlam. A teraz jestem w ciazy

Gość gość
Kolejna wiatropylna co za masakra

Gość gość
Jesli tak bardzo się stresujesz, to następnym razem niech partner założy prezerwatywę na samym początku, współżyjcie tylko w dni niepłodne i stosujcie dodatkowe zabezpieczenie...może to być np contragel, zel plemnikobójczy.