Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczorajsza sprawa dla reportera

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos z was ogladal wczoraj sprawe dla reportera? Dokladnie chodzi mi o ta pierwsza historie, ktora zostala poruszona w programie o tym wnerwiajacym babsztylu ktory ma pretensje do calego swiata bo sad nie chcial uznac "reklamacji" na dziewczyne ktora okazala sie genetycznie chora i nie anulowal adopcji. Jak podlym mozna byc czlowiekiem? Ta czarownica nie miala wstydu aby isc z czyms takim do programu. Nie oczekiwala pomocy czy wsparcia a tego ze ktos zabierze od niej ta chora dziewczyne. Dziewczyne dla ktorej jest matka, ktora wychowywala cale zycie i ktora nie ma nikogo innego. Wstyd mi bylo sluchac tego babona. Jak mozna zareklamowac czlowieka? To jak maz bedzie ciezko chory to tez go zareklamuje i wezmie rozwod bo "towar okazal sie wadliwy"? Pewnie wziela ja suka bo myslala ze dziewczyna bedzie jej d**e opierac na stare lata a tu klops bo dziewczyna okazala sie byc ciezko chora. Choroba tej dziewczyny bedzie bardzo postepowac bo przebywa w srodowisku negatywnie do niej nastawionym, pewnie ta krowa sie jeszcze nad nia zneca. Dobrze ja zjechal ten lekarz i ta mecenas. W zyciu nie spotkalam tak podlego czlowieka jak ta baba. I owszem, mialam do czynienia z ludzmi ciezko chorymi bo pracuje jako pielegniarka; poza tym rodzice mojej matki umierali na raka i sie nimi opiekowalam a nie latalam po sadach zeby ich uspic czy oddac niewiadomo gdzie. Dobrze ze w Pl nielegalna jest eutanazja bo by ta dziewczyne zaraz poleciala zabic. Oby jak najmniej bylo takich ludzi na tym swiecie jak ta baba

Gość gość
kuswa chciałam to obejrzeć ale nie mam tv:-/ ta dziewczynka co jej jedzenie wstrzykiwano przez rurkę w brzuchu? ten program lubi uderzać w takich tonach,..

Gość gość
niestety ludzie to kur/wy coraz częściej... ja pracowałam kiedyś w dużym domu opieki i od ludzi nasłuchałam się strasznych historii, pozory naprawde mylą, starsi ludzie są niemili sfrustrowani bo maja do tego powody, jeden mily dziadek zwierzał mi się ze łzami w oczach ze chcialby miec taką córke jak ja, ze jego córka go biła, wyzywała, kradła pieniądze, nastawiała wnuka przeciwko dziadkowi, opowiadała że jest chory psychicznie, w koncu go ubezwłasnowolnili, masakra co ludzie robią , takich historii jest pełno

Gość gość
Kobiety takie juz sa i tyle

Gość gość
15:39 tak, to z ta dziewczyna. babon narzeka ze co 3h musi jej jesc dawac, ze tak dawno nigdzie nie byla "biedna". na poczatku widzac fragment myslalam ze przyjdzie po pomoc finansowa w dostosowaniu tego domu do osoby niepelnosprawnej, czy finansowanie jakiejs operacji czy innej pomocy i szczena mi opadla kiedy ten lekarz jej powiedzial ze sfinansuja operacje tej dziewczyny a wiedzma do niego z pyskiem i jej ostatnie zdanie ze "to prosze zabrac ode mnie to dziecko!". na miejscu tego meza jesli jest normalnym czlowiekiem to wzielabym rozwod z ta kreatura bo przeciez jego czeka to samo jak zachoruje. i naprawde trzeba nie miec godnosci ani moralnosci zeby isc z czyms takim i ludziom pokazac sie na oczy jako takie monstrum egoistyczne. a ten jej glos... mam nadzieje ze ta biedna dziewczyna jest nieswiadoma tego co sie dzieje bo gdy jest swiadoma a nie moze tego wyrazic to jak musi niesamowicie cierpiec widzac ze ten potwor traktuje ja jako piate kolo u wozu ktory jest nota bene jej matka, adopcyjna ale matka ... ta baba zasluguje na taki sam los na stare lata

Gość gość
Powtórki są w sobotę rano.

Gość gość
Skoro taki z niej potwor to ma racje, dziecko sie meczy tylko. Jasne, straszne gdy cos takiego sie dzieje, ale czy jest sens meczyc dziecko po to, by ukarac zla kobiete?

Gość gość
Ja bym nie chcial miec takiego dziecka, ktoremu trzeba do konca zycia pomagac. Kto wtedy na starosc by sie mna zajal? Tak samo dziwie sie ze niektore matki wychowuja dzieci chore na autyzm albo zespol downa, ja to juz bym wolal takie oddac do domu dziecka bo tam lepiej by sie takum zajeli. Nie dziwie sie ze niektorzy mezczyzni porzucaja takie dzieci po porodzie.

Gość gość
Widziałam i jestem oburzona zachowaniem tej kobiety. Ona miała pretensje do całego świata o to że dziewczynka okazała się z wrodzona choroba genetyczna.. Na początku twierdziła że to jej wołanie o pomoc- udział w tym programie Natomiast jest tak ciężkim człowiekiem, moim zdaniem z patologii że w momencie kiedy goście programu, zaczęli mówić do niej wprost bo inaczej się nie dało ( krzyk z jej strony nie do przebicia) Kobieta wylala cała swoją żółć i przyznała się do tego że chętnie odda ta dziewczynę I tego jej życzę- kogoś kto się nią zaopiekuje w tym cierpieniu i okaże odrobinę czułości. Przykre to bylo naprawdę i nieprawdopodobne!

Gość prawikzewsi
Jak ludzie są biedni to opieka jest skora do zabierania więc tym bardziej tu i baba ma rację że powinni jej zabrać tą dziewczynę.