Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamdosyceh

Jestem zbyt ciasna?

Polecane posty

Gość Mamdosyceh

Mam problem. Powazny. Moj partner dochodzi we mnie doslownie po 3/4 *****ch. Wtf? Nie jest prawiczkiem. Czestotliwosc stosunkow czy wczesniejsze zalatwienie sprawy w "inny sposob" nic nie daje. Przy oralu trwa to duzo dluzej,a partner mna kieruje. Czy to mozliwe ze cioka daje mocniejszy scisk na penisie niz wargi?

Gość gość
Buhahaha

Gość gość
Wszystko z tobą w porządku. Przedwczesny wytrysk występuje obecnie u większości mężczyzn i wynika z zaburzeń neurologicznych. Normalnie facet powinien wytrzymywać 10-15 minut. To standardowy czas.

Gość gość
Ciężko odpowiedzieć na to pytanie, musiałbym się z tobą spotkać i sprawdzić osobiście, wtedy dopiero mógłbym podać prawidłową odpowiedź :P

Gość gość
Normalnie facet powinien wytrzymywać 10-15 minut. To standardowy czas. x Jesteś w błędzie i to dużym, w zeszłym roku przeprowadzano badania na całym świecie na tysiącach par i średnia samego stosunku wyszła około 4 minut.

Gość Mamdosyceh
Ja po dlugiej grze wstepnej czuje dyskomfort przy wkladaniu 2 palcow. Mowil ze wczesniej mu sie to nie zdarzalo.

Gość gość
Może wkłada ci w anal?

Gość gość
C**a jak imadło :D

Gość gość
Znajdź sobie faceta z mniejszym penisem i po problemie.

Gość gość
Ile jeszcze pytam , ile jeszcze tych samych pytań ?. Nie ma dnia żebyś ich nie zadawał . Robisz to ciągle zmieniając tylko formę . Ale w dalszym ciągu to to samo. To jest choroba . Zdaje się że nazywa się nerwicą natręctw. Tu ci nie pomożemy . Jedynie rozmowa z psychologiem może ci pomóc. Także tam się udaj a nas już zostaw w spokoju. Zrozum to w końcu.