Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dwa tygodnie od porodu a mój już pyta czy może mi włożyć

Polecane posty

Gość gość

totalny brak wyobrazni...co myslicie o takiej postawie? :/

Gość gość
Szczerze zależy jak wyglądała sytuacja. Czy tylko mąż pokazywał, że ma ochotę. W tym nie widzę nic dziwnego. Czy rzeczywiście z chamskim tekstem przyszedł, żeby zaliczyć. Co mam sądzić? W zależności od odpowiedzi sądzę różne rzeczy i na jego i na twoj temat.

Gość gość
Myślę że powinien odczekać przynajmniej miesiąc. A do tego czasu możesz mu obciągać :)

Gość gość
Ja rodziłam na samym poczatku maja a kochaliśmy się dopiero tydzień temu. Mąż cierpliwie czekał aż będę gotowa nie naciskał. Dziwny ten twój mąż powinien zrozumieć ze po porodzie musisz dojść do siebie itp

Gość gość
Mój to się bał mnie dotknąć przed upływem 6 tygodni. Miałam cesarkę, czulam się super i już po dwóch tygodniach mialam ochotę na sex. Dostałam kosza :-) Mąż powiedział że zgodnie z zaleceniem lekarza - w czasie połogu celibat. Bal się że coś mi się stanie.

Gość gość
To tak jak ja. Chciałam pi 2 tygodniach a mój się okazał na szczęście mądrzejszy ode mnie i mnie uświadomił co mnie może spotkać jak będziemy się kochac gdy organizm jeszcze nie doszedł do siebie np.wypadanie macicy na starość