Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostalam bez srodkow do zycia

Polecane posty

Gość gość
przerwalamm studia po 2 roku. potem tylko zrobilam strudium rachunkowosc. ciezko bylo mi sie utrzymac w duzym miescie. renta tylko 1000zl. musialam dorabiac gdzie sie da. i zawalalm studia.

Gość gość
Mieszksz w duzym miescie, robilas szkole z rachunkowosci to dlaczego nie szukasz pracy w tej dziedzinie?

Gość gość
W sumie nie jesteś aż tak chora żebyś nie mogła wykonywać jakiejś pracy. A pracę musisz znaleść sama bo żaden urząd ani lekarz tego za ciebie nie zrobi. Żeby mieć środki do życia musisz pracować więc im prędzej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie. Tak działa zdrowy polski kapitalizm. Kto nie pracuje ten nie je.

Gość gość
to sie zamien ze mna.ciagle na ketonalu jade.

Gość gość
idz jeszcze raz do lekarza i powiedz ze nie dasz rady isc do pracy , niech stwierdzi ze nie na dajesz sie do pracy moze dostaniesz jakis zasilek

Gość gość
Nawet w obozach koncentracyjnych ludzie ciężko pracowali a byli na skraju wycienczenia. Więc i ty możesz pracować. Tutaj żaden lekarz nie jest potrzebny skoro stwierdzili że możesz pracować.

Gość gość
Uczylas sie rachunkowosci to praca przed kompem i papierami. Teraz masz sile i zdrowie pisac na necie, wiec i podejrzewam, ze do pracy tez masz sily.

Gość gość
siedze z doskoku tak. a tam bede siedziec 8 h. przeciez ja nie wytrzymam tyle siedzac.

Gość gość
siedzic, chodzic nie mozesz? wiec ja nie wiem co najlepiej

Gość gość
no to idź pod Kościół, weź kartonik i zbieraj. bo o ile rozumiem ze wypadek to pech to nie rozumiem ze wcześniej nie pracowalas z czego wtedy zylas? bo skoro nie masz w ciągu 18 miesięcy 12 przepracowanych to znaczy ze po prostu jesteś len. I co znaczy że xawalilads studia przez pracę? studiując miałaś rentę więc wystarczało dorabiać w weekendy i mogłaś się utrzymać. nie chciało się uczyć a teraz nie chce się pracować. A od ketonalu pewnie się po prostu uzalrznilas i noga nie boli tylko głową wysyła komunikat bo chce cpac.

Gość gość
tak samemu sie utrzymac mieszkanie samo 800zł.

Gość prawikzewsi
Poszukaj pracy i tyle. Może spróbuj w jakichś organizacjach może tam Ci pomogą znaleźć pracę.

Gość gość
caly czas pracuje ale wiadomo jak to jest. teraz tylko chca dawac zlecenie. a jak juz znalazlam fajna prace na normalna umowe to wypadek sie wydarzyl i pokrzyzowal mi wszystkie plany zyciowe. jakis pajac we mnie wjechal a jechalam rowerem. jakims cudem tylko byla polamana noga w 2 miejscach. i mam dalej problem z koscia pieszczelowa

Gość gość
Pisalas, ze mieszkasz w duzym miescie, wiec w ktorym miescie mozna dostac mieszkanie za 800zl? W duzym miescie to moze pokoj za tyle dostaniesz jak dobrze poszukasz, ale zeby mieszkanie?

Gość gość
kawalerka. wynajmuje od starszej pani, corka ja zabrala do siebie. i szkoda bylo aby mieszkanie stalo puste.

Gość gość
Te zdrowe osoby, które krytykują dziewczynę, że może iść do pracy pomimo bólu, są wyjątkowo wredne. Może się z nią zamienicie?