Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna gość

Co byscie zrobily na moim miejscu ?

Polecane posty

Gość Taka jedna gość

Hej,nie jestem malolata ale panikara. Codziennie biore tabletki anty o 21 wczoraj tez wzielam ale okolo 23 strasznie zle sie czulam i wymiotowalam. Zaraz potem poszlam spac,tak wiem powinnam wziac kolejna tabletek itp mozecie mi wierzyc ze jestem bardzo obowiazkowa i odpowidzialna osoba ale zdarzylo sie. Byl to pierwszy tydzien brania tabletek dwuskladnikowych,piata tabletka, przyjeta jednak wymiotowalam wiec sie nie wchlonela.Kolejna przyjelam dzis o 10 rano (13h) roznicy. Wiem ze w pierwszym tygodniu pominiecie jest dosc duze. Bez zabezpieczenia wspolzylam we wtorek. Moje pytanie brzmi: bralybyscie tabletke "po " czy po prostu kontynowaly antykoncepcje jak do tej pory ?

Gość gośćtrvjjjng
Up

Gość gość
ja bym wziela chyba tabletke po, ryzyko jest duze

Gość gość
Bez przesady,mi sie raz zdarzylo,ze zapomnialam wziac dwoch pierwszych tabletek,trzeciego dnia mi sie przypomnialo mniej wiecej po 12 h godzinach od godziny o ktorej powinnam przyjac trezecia juz tabletke!Zeby bylo smiesznie,przypomnialo mi sie po seksie!Bralam dalej tabletki juz normalnie.I nic sie nie wydarzylo.

Gość Taka jedna gość
Dzieki czytam w necie wszystkie fora i juz fizuje ultka mowi ze powinnam sie zglosic do lekarza,wizyte mam dopiero na 4.Dzieki jescze raz!

Gość Yyyyyysfjnjkm
Y