Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowa odsunęła rodzinę odemnie

Polecane posty

Gość gość

Nie utrzymujemy kontakt z teściami,dzisiaj spotkałam męża kuzynkę w sklepie i padlo słowo cześć a następnie w tył zwrot :-( najgorsze że ją to wszystko tak przeżywam,martwie się co inni myślą itd czy macie podobnie? Co robicie? Z góry dziękuję za odpowiedź,za hejty dziękuję...

Gość gość
Typowe dla polaczkow ocenić nie znając sytuacji drugiej strony i pokazać swoje Autorko ignoruj!

Gość gość
Kim ty się przejmujesz ? Najważniejsze że mąż i dajmy na to dzieci cię kochaja a ludzie są różni hmmm i dziwni.Tescie widać postarali się wylać już wiadro pomyj na ciebie przede wszystkim bo na kogo? Jak nie na synową nie? Chamy.

Gość gość
Jest takie stare polskie przysłowie ,, czyimś kosztem trzeba się wybielic '' znasz takie?. Na twoim miejscu bym to miała gdzieś po co dawać jeszcze satysfakcję dla zapewne teściowej która pokazała klasę a raczej wioche i chamstwo :O

Gość gość
Ja bym ją zapytała w prost i tyle.a i przy okazji bym powiedziała co myślę o nich.

Gość gość
Jedna rada! IGNOROWAĆ!!! Co do teściów to bym ich dożywotnio olała i cześć

Gość gość
Ja od 14 lat nie utrzymuje kontaktu z tesciami i z rodzina meza pozostała tez nie mam ochoty na kontakt i zyje. Po co mi toksyki w zyciu, mam je tylko jedno... Autorko ty tez, wiec olej ich. Poprostu zyj jakby oni nie zyli...

Gość gość
Wiecie co,lezy koło mnie dziewczyna na sali zapłakana.i co się okazało tesciowa namówiła jej męża a swego synka by ją zostawił a on Co? Posłuchał matki,zostawic żonę przed porodem bo się postawiła! Żenujące!

Gość gość
17:25 wiesz mi jest naprawdę przykro i złe się poczułam w tej sytuacji,mam głupi charakter ze się wszystkim przejmuje :-(

Gość gość
Normalny człowiek nie obgaduje innych do innych! Tacy ludzie to bydło i manipulanci którzy by wyjść z twarzą z sytuacji zwala winę na kogoś innego (synową). Ja bym po czymś takim Nigdy nie przeznaczyła i bym wogole z tymi ludźmi nie rozmawiała. Nie znasz i nie przejmuj się bo nie masz kim.